5 redenen waarom vakantie goed voor je is

5 redenen waarom vakantie goed voor je is

Donderdag 26 april 2018, categorie: Tips, Karlijn Embrechts

Iedereen kan zo zijn of haar eigen redenen bedenken om op vakantie te gaan. Maar waarom vinden we het zo belangrijk om ons vertrouwde huisje af en toe achter te laten en onszelf helemaal over te geven aan het ontspannen en ontdekken? Gewoon omdat vakantie fijn is natuurlijk! Toch zijn er ook genoeg andere goede redenen om er een weekendje of weekje tussenuit te gaan. Wij hebben er 5 voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

#33 Vondelpark

#33 Vondelpark

Maandag 23 april 2018, categorie: Op pad met Fletcher, Sandra van Sterkenburg

In “Op pad met Fletcher” laten we je alle plekken in Nederland zien waar je echt moet zijn geweest! Denk aan bekende bezienswaardigheden, prachtige natuurgebieden, bijzondere musea of lokale evenementen. Hoeveel plekken kun jij al afstrepen van de lijst en welke wil je absoluut nog bezoeken? Deze week bezoeken we het Vondelpark in Amsterdam.

Lees meer

De leukste festiviteiten op Koningsdag

De leukste festiviteiten op Koningsdag

Vrijdag 20 april 2018, categorie: Dagje uit Tips, Karlijn Embrechts

Over een aantal dagen kleurt Nederland weer oranje en eren we het staatshoofd van het Koninkrijk der Nederlanden. We vieren de verjaardag van onze koning, Willem-Alexander. In alle delen van ons land geldt Koningsdag voor de meeste werknemers als vrije dag. Deze dag wordt gevierd met verschillende festivals, vrijmarkten en andere leuke activiteiten. Wij hebben de leukste festiviteiten op een rijtje gezet zodat je jezelf zeker niet hoeft te vervelen op deze Koninklijke dag.

Lees meer

#32 Safaripark Beekse Bergen

#32 Safaripark Beekse Bergen

Woensdag 18 april 2018, categorie: Op pad met Fletcher, Karlijn Embrechts

In “Op pad met Fletcher” laten we je alle plekken in Nederland zien waar je echt moet zijn geweest! Denk aan bekende bezienswaardigheden, prachtige natuurgebieden, bijzondere musea of lokale evenementen. Hoeveel plekken kun jij al afstrepen van de lijst en welke wil je absoluut nog bezoeken? Deze keer komen we oog in oog te staan met de wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen.

Lees meer

Tips om beter te slapen in een vreemd bed

Tips om beter te slapen in een vreemd bed

Vrijdag 13 april 2018, categorie: Tips, Karlijn Embrechts

Wel eens last gehad van een slapeloze eerste nacht in een onbekend bed? Zelfs als het muisstil en pikkedonker is op de kamer en het bed heerlijk ligt, kan het zijn dat je de eerste nacht van je vakantie geen oog dicht doet. Maar hoe komt het dat je de eerste nacht altijd slecht slaapt? Zijn het de te harde bedden? Of misschien het te grote kussen? Of toch de snurkende buurman?

Lees meer

3 bijzondere vergaderlocaties in Nederland

3 bijzondere vergaderlocaties in Nederland

Woensdag 11 april 2018, categorie: Zakelijk, Sandra van Sterkenburg

Wil je je collega’s of klanten echt verbazen met een vergaderlocatie voor jullie bijeenkomst? Bekijk dan eens deze locaties!

Lees meer

9 tips voor een effectieve brainstormsessie

9 tips voor een effectieve brainstormsessie

Dinsdag 10 april 2018, categorie: Zakelijk, Judith de Rooij

Brainstormen kan heel effectief zijn, maar dan moet je het natuurlijk wel op de juiste manier doen. Wij zochten uit hoe je het meest effectief een brainstormsessie organiseert!

Lees meer

#31 Vissersdorpje Volendam

#31 Vissersdorpje Volendam

Maandag 9 april 2018, categorie: Op pad met Fletcher, Karlijn Embrechts

In “Op pad met Fletcher” laten we je alle plekken in Nederland zien waar je echt moet zijn geweest! Denk aan bekende bezienswaardigheden, prachtige natuurgebieden, bijzondere musea of lokale evenementen. Hoeveel plekken kun jij al afstrepen van de lijst en welke wil je absoluut nog bezoeken? Deze week bezoeken we het historische vissersdorpje Volendam.

Lees meer

8 redenen om Texel te bezoeken

8 redenen om Texel te bezoeken

Vrijdag 6 april 2018, categorie: Hotels Omgeving Tips, Judith de Rooij

Jaarlijks zijn er ruim 1 miljoen bezoekers te vinden op het grootste Waddeneiland van Nederland, Texel. Het is een gezellig eiland en dat allemaal in ons eigen kikkerlandje. Zo hoef je er niet voor in het vliegtuig te stappen maar kun je er heerlijk met eigen vervoer heen en heb je toch het idee dat je op vakantie bent! Wij hebben nog veel meer redenen gevonden waarom je eens een bezoekje moet brengen aan Texel. Waar wacht je nog op?

Lees meer

Vergaderen rondom de grote steden in Nederland

Vergaderen rondom de grote steden in Nederland

Woensdag 4 april 2018, categorie: Zakelijk, Sandra van Sterkenburg

Zoek je de ideale zakelijke locatie in de buurt van één van de grote steden in Nederland? Dan ben je bij Fletcher Hotels aan het juiste adres. Wij zochten voor je uit wat ieder hotel te bieden heeft zodat de keuze voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst makkelijk is gemaakt!

Lees meer

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.