De mooiste kerstmarkten in Nederland en Duitsland

De mooiste kerstmarkten in Nederland en Duitsland

Vrijdag 20 oktober 2017, categorie: Omgeving Tips, Judith de Rooij

Een kerstmarkt in de grotten van Valkenburg, Magisch Maastricht of ga je misschien liever net over de grens kerstshoppen? Vanaf half november zijn de eerste kerstmarkten alweer geopend en kun je volledig in de kerstsferen komen. Ben je er nog niet over uit aan welke kerstmarkt je dit jaar een bezoekje moet brengen? In dit blog lees je wat elke kerstmarkt zo bijzonder maakt.

Lees meer

#6 Kasteel & Heggendoolhof Ruurlo

#6 Kasteel & Heggendoolhof Ruurlo

Woensdag 18 oktober 2017, categorie: Op pad met Fletcher, Milou van der Mars

In “Op pad met Fletcher” laten we je alle plekken in Nederland zien waar je echt moet zijn geweest! Denk aan bekende bezienswaardigheden, prachtige natuurgebieden, bijzondere musea of lokale evenementen. Hoeveel plekken kun jij al afstrepen van de lijst en welke wil je absoluut nog bezoeken? Deze week brengen we een bezoekje aan het kasteel en heggendoolhof in Ruurlo.

Lees meer

Dagje in Domstad Utrecht

Dagje in Domstad Utrecht

Vrijdag 13 oktober 2017, categorie: Dagje uit Omgeving Tips, Milou van der Mars

Utrecht is een stad met een rijke cultuur en geschiedenis. In de historische binnenstad is genoeg te zien en te doen om je een hele dag te vermaken! Ook shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze stad in het midden het land.

Lees meer

#5 Efteling

#5 Efteling

Woensdag 11 oktober 2017, categorie: Op pad met Fletcher, Judith de Rooij

In “Op pad met Fletcher” laten we je alle plekken in Nederland zien waar je echt moet zijn geweest! Denk aan bekende bezienswaardigheden, prachtige natuurgebieden, bijzondere musea of lokale evenementen. Hoeveel plekken kun jij al afstrepen van de lijst en welke wil je absoluut nog bezoeken? Deze week brengen we een bezoekje de wereld vol wonderen, de Efteling.

Lees meer

#4 Designer Outlet Roermond

#4 Designer Outlet Roermond

Woensdag 4 oktober 2017, categorie: Op pad met Fletcher, Milou van der Mars

In “Op pad met Fletcher” laten we je alle plekken in Nederland zien waar je echt moet zijn geweest! Denk aan bekende bezienswaardigheden, prachtige natuurgebieden, bijzondere musea of lokale evenementen. Hoeveel plekken kun jij al afstrepen van de lijst en welke wil je absoluut nog bezoeken? Deze week brengen we een bezoekje aan Designer Outlet Roermond.

Lees meer

De leukste shopsteden van Nederland (deel 2)

De leukste shopsteden van Nederland (deel 2)

Dinsdag 3 oktober 2017, categorie: Dagje uit Tips, Judith de Rooij

Twee weken terug vertelde we je al over een paar leuke winkelsteden in Nederland. Maar dit zijn natuurlijk niet alle steden waar je goed kunt shoppen. Ben je binnenkort van plan een dagje te gaan shoppen? In dit blog lees deel 2 van de leukste winkelsteden. Ben je op zoek naar boetiekjes, wil je winkelen in de leukste winkelstraat van Nederland of in het grootste winkelcentrum van (noord) Nederland? Wij helpen je op weg!

Lees meer

#3 Foodhallen Amsterdam

#3 Foodhallen Amsterdam

Woensdag 27 september 2017, categorie: Op pad met Fletcher, Judith de Rooij

In “Op pad met Fletcher” laten we je alle plekken in Nederland zien waar je echt moet zijn geweest! Denk aan bekende bezienswaardigheden, prachtige natuurgebieden, bijzondere musea of lokale evenementen. Hoeveel plekken kun jij al afstrepen van de lijst en welke wil je absoluut nog bezoeken? Deze week brengen we een bezoekje aan de Foodhallen in Amsterdam.

Lees meer

De leukste shopsteden van Nederland (deel 1)

De leukste shopsteden van Nederland (deel 1)

Donderdag 21 september 2017, categorie: Dagje uit Tips, Judith de Rooij

Ben je binnenkort van plan een dagje te gaan shoppen? In dit blog lees je waar de leukste plekken zijn om een dagje te shoppen. Ben je op zoek naar boetiekjes, wil je winkelen in de leukste winkelstraat van Nederland of in het grootste winkelcentrum van (noord) Nederland? Wij helpen je op weg!

Lees meer

#2 Apenheul

#2 Apenheul

Woensdag 20 september 2017, categorie: Op pad met Fletcher, Milou van der Mars

In “Op pad met Fletcher” laten we je alle plekken in Nederland zien waar je echt moet zijn geweest! Denk aan bekende bezienswaardigheden, prachtige natuurgebieden, bijzondere musea of lokale evenementen. Hoeveel plekken kun jij al afstrepen van de lijst en welke wil je absoluut nog bezoeken? Deze week brengen we een bezoekje aan Apenheul.

Lees meer

#1 Kinderdijk

#1 Kinderdijk

Donderdag 14 september 2017, categorie: Op pad met Fletcher, Judith de Rooij

In “Op pad met Fletcher” laten we je alle plekken in Nederland zien waar je echt moet zijn geweest! Denk aan bekende bezienswaardigheden, prachtige natuurgebieden, bijzondere musea of lokale evenementen. Hoeveel plekken kun jij al afstrepen van de lijst en welke wil je absoluut nog bezoeken? Deze week brengen we een bezoekje aan Kinderdijk.

Lees meer

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.