Fletcher Cadeaukaart


Op deze cadeaukaart kan een tegoed (van € 15 t/m € 150) worden gezet waarmee u kunt betalen in alle Fletcher hotels en bij het online boeken bij één van onze hotelwebsites. Een compleet hoteloverzicht vindt u op www.fletcher.nl

De Fletcher Cadeaukaart is het ideale cadeau. De ontvanger kan namelijk zelf bepalen waar, wanneer en hoe de Fletcher Cadeaukaart besteed wordt.

Bent u op zoek naar een ander leuk cadeau om te geven? Ga naar: www.fletcherkadowinkel.nl

Fletcher hotels

De hotels hebben ieder een eigen karakter en uitstraling, maar hebben met elkaar gemeen dat zij zich veelal midden in de natuur bevinden op de mooiste plekjes van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden, zeer geschikte locaties voor prachtige fiets- en wandeltochten.

Al onze hotels bieden de gast alle gelegenheid om optimaal te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten zoals een goede keuken, Hollandse gezelligheid en pure gastvrijheid.

Saldo Checken

Bent u in het bezit van een Fletcher Cadeaukaart en bent u benieuwd hoeveel saldo er (nog) op staat? Middels de onderstaande saldochecker kunt u uw saldo checken.

Saldo checker

 

Algemene Voorwaarden 

1. Met de Fletcher Cadeaukaart kunt u betalen in alle Fletcher hotels.
2. Het tegoed op de Fletcher Cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte geldig.
3. Het tegoed op de Fletcher Cadeaukaart kan in één keer of in delen worden besteed.
4. Het tegoed op de Fletcher Cadeaukaart kan niet in contanten worden uitbetaald.
5. U kunt het saldo op uw Fletcher Cadeaukaart checken bij de receptie van een Fletcher hotel of online op www.fletcher.nl.
6. De Fletcher Cadeaukaart is herlaadbaar.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.