Bankier van het Verzet

Bioscoopfilm Bankier van het Verzet

Vanaf donderdag 8 maart 2018 draait de film ‘’Bankier van het Verzet’’ in de Nederlandse bioscopen. Bankier van het Verzet is een onbekend maar waargebeurd verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

In de Tweede Wereldoorlog wordt bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) gevraagd of hij zijn financiële contacten wil inzetten voor het verzet. Hij aarzelt niet lang en samen met zijn broer Gijs van Hall (Jacob Derwig) bedenkt hij een gewaagde constructie om grote leningen af te sluiten. Met deze leningen kan het verzet gefinancierd worden. Maar dit blijkt niet voldoende te zijn en ze beginnen aan de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis. Er worden tientallen miljoenen guldens de Nederlandse Bank uit gesluisd onder het oog van de bezetters.

Iedere dag neemt de kans op een fout toe, steeds meer mensen weten van de operatie af. Als er echt een misstap wordt begaan hangt hier het leven van de bankier van het verzet vanaf!

Winnen

In samenwerking met Dutch FilmWorks mag Fletcher Hotels 5 x 2 bioscooptickets weggeven en 1 x het boek Walraven van Hall. Wil jij kans maken op één van deze fanatische prijzen? Vul dan het formulier in en kijk op maandag 26 maart 2018 op de Fletcher Hotels Facebookpagina of je hebt gewonnen! 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.