Blue Wellness by Fletcher investeert in een stressvrije generatie met exclusieve Ayavaya cabine

 

 

 

BLUE WELLNESS BY FLETCHER INVESTEERT IN EEN STRESSVRIJE GENERATIE MET EXCLUSIEVE AYAVAYA CABINE


INNOVATIEVE CABINE TEGEN STRESS EN SLAAPPROBLEMEN MEDIO JUNI OP VIJF BLUE LOCATIES

 

NIEUWEGEIN – In oktober 2022 bundelde BLUE Wellness en de Nederlandse startup AYAVAYA hun krachten met de inzet van de innovatieve AYAVAYA-cabine tegen stress en slaapproblemen. De pilot in BLUE Wellnessresort Leiden met het prototype van de unieke cabine bleek dusdanig succesvol dat deze met 3 maanden werd verlengd. Tijdens de pilot bleek de vraag naar de cabine met automatische therapieën zeer groot. Om meer gasten de therapie te laten ervaren, is ervoor gekozen om vijf nieuwe cabines aan te bieden welke, in Leiden per direct en de overige 4 medio juni 2023, beschikbaar zullen zijn op de BLUE Wellnessresorts verspreid door Nederland.


Stressvrije generatie
Met een groeiend aantal mensen die last hebben van stressverschijnselen is de behoefte aan ontspannende behandelingen die (werk)stress en slaapproblemen tegengaan groot. De behandelmethode die wordt gebruikt in de AYAVAYA-cabine is gebaseerd op Ayurvedische inzichten. Middels de Shirodhara techniek, geluidstherapie, aromatherapie en lichttherapie wordt men in een diepe meditatieve staat gebracht. Dit zorgt voor vermindering van stress, vernieuwde energie, scherpe focus en een diepe nachtrust. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat bij herhaling van deze behandeling de stressbestendigheid wordt vergroot.


“De pilot die we sinds oktober 2022 hebben ingezet scoorde boven verwachting. Het aantal reserveringen was hoog en de reacties van onze gasten lovend. Om deze reden is besloten om te investeren in vijf AYAVAYA-cabines waarmee wij alle BLUE Wellnessresorts zullen voorzien. Zo kunnen wij nog meer gasten deze cabine laten ervaren. In samenwerking met AYAVAYA willen wij hiermee bijdragen aan een stressvrije generatie en maken wij een wellness beleving completer. De cabine is een groot deel van het jaar exclusief en enkel en alleen te boeken bij onze BLUE Wellnessresorts” vertelt Pim Giesbers - Manager BLUE Wellness | Spa | Beauty van Fletcher Hotels.
 

Nieuwe locaties
Momenteel worden er extra cabines geproduceerd die, naast de cabine bij BLUE Wellnessresort Leiden, binnenkort worden geïnstalleerd bij BLUE Wellnessboot in Mill, BLUE Wellnesresort Zeeland in Kamperduinen, BLUE Wellnessresort Helmond en BLUE Wellnessresort Sittard. Gasten kunnen medio juni op deze locaties een behandeling boeken. Sinds de ingebruikname van het prototype hebben honderden gebruikers de behandeling met succes ervaren. Velen sliepen er beter door en velen hebben de behandeling meermaals ondergaan omdat de stressbestendigheid merkbaar verbeterde.


Wereldprimeur
Het succes van de cabine is een ware wereldprimeur. AYAVAYA heeft de cabine in januari 2023 gepresenteerd op de grootste technologiebeurs ter wereld: CES te Las Vegas. AYAVAYA was daar, als één van de 40 door het Ministerie van EZK geselecteerde representatieve startups, onderdeel van een speciale RVO-missie met het doel om Nederland als innovatief start-up-land op de kaart te zetten. AYAVAYA was een belangrijke blikvanger en is in meer dan 19 toonaangevende internationale media betiteld als een belangrijke innovatieve health-tech oplossing tegen stress.


“Wij streven naar de ontwikkeling van 100% effectieve instrumenten en behandelmethoden. Met de AYAVAYA-cabine hebben we een technologie ontwikkeld die helpt stress volledig te elimineren. De pilot met het prototype heeft de behoefte en effectiviteit van de behandeling bevestigd. Samen met BLUE Wellnessresorts brengen wij het concept ‘Coalitie tegen Stress’ tot leven: Het samenwerken van meerdere complementaire partijen die gezamenlijk een serieuze vuist maken in de strijd tegen stress die momenteel 1,3 miljoen mensen in Nederland met een burn-out aan huis kluistert” Aldus Jasper Momma, Managing Director en medeoprichter van AYAVAYA.


Meer informatie over de behandeling middels de AYAVAYA-cabine is te lezen op: www.bluewellness.nl/AYAVAYA


 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan