Fletcher's Sollicitaxi komt naar sollicitant toe voor een (bij)baan in splinternieuw Fletcher hotel Marknesse

 

MARKNESSE – Fletcher Hotels maakt solliciteren voor geïnteresseerde kandidaten nog makkelijker en komt naar de sollicitanten toe in de regio Marknesse, waar binnen enkele weken de deuren open gaan van het splinternieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse. Op drie dagen, 19, 20 en 21 januari, en drie verschillende locaties is het mogelijk om op elk gewenst moment in te stappen in Fletcher’s Sollicitaxi voor een sollicitatiegesprek. Zonder afspraak instappen voor een gesprek en uitstappen met een contract in de mailbox. ‘Makkelijker’ kunnen ze het bij Fletcher Hotels niet maken.

Solliciteren was nog nooit zo makkelijk en laagdrempelig
Wie interesse heeft in een nieuwe uitdaging bij het splinternieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse, kan instappen in Fletcher’s Sollicitaxi bij hem of haar in de buurt. Daarmee wordt het voor elke kandidaat nog makkelijker om te solliciteren. Geen afspraak inplannen, geen reiskosten maken, kennismaken met de organisatie en alvast een sneakpreview (middels video) van het nieuwe hotel krijgen. Sollicitanten krijgen direct een goede indruk van waar zij binnenkort komen te werken. Blijkt het een match? Dan stappen sollicitanten uit met een contract in de mailbox. Solliciteren was nog nooit zo makkelijk en laagdrempelig. Sollicitanten die gegarandeerd willen zijn van een gesprek in Fletcher’s Sollicitaxi, kunnen een plekje via de website van Fletcher Hotels claimen.

Fletcher’s Sollicitaxi gaat in de omgeving van Marknesse rondrijden, omdat binnen enkele weken de deuren openen van het splinternieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Markenesse, waar ruimte is voor zo’n 75 medewerkers. Het nieuwe hotel telt 112 hotelkamers, een culinair restaurant en verschillende meetingrooms. In het nieuwe team van dit hotel zijn er functies vrij voor onder andere management, bediening, housekeeping, receptie en banqueting, maar ook voor het keukenteam worden er nog nieuwe collega’s gezocht. Werken kan bij Fletcher Hotels als baan, bij- of vakantiebaan, maar ook flexwerken behoort tot de mogelijkheden. Fletcher Hotels beschikt namelijk over een eigen ‘uniek’ uitzendbureau, waarbij men zelf kan bepalen waar en wanneer een dienst schikt in de agenda. Kortom, alles kan!

Locaties Fletcher’s Sollicitaxi
Een goede start van het nieuwe jaar begint in de Fletcher’s Sollicitaxi. De Sollicitaxi komt in januari naar 3 verschillende locaties in en nabij Marknesse. Instappen kan op:

Emmeloord
Op donderdag 19 januari is Fletcher’s Sollicitaxi te vinden in Emmeloord.

  • Instaptijd tussen: 10:00 – 14:00 uur
  • Locatie: Marktlocatie Emmeloord - Kettingplein


Zwartsluis
Op vrijdag 20 januari is Fletcher’s Sollicitaxi te vinden Zwartsluis.

  • Instaptijd tussen: 13:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Marktlocatie Zwartsluis - Stationsweg


Marknesse
Op zaterdag 21 januari is Fletcher’s Sollicitaxi te vinden in Marknesse.

  • Instaptijd tussen: 13:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Hotellocatie – Voorsterweg 28 Marknesse

*De Fletcher’s Sollicitaxi zal niet gaan rijden maar blijft op de locatie staan.

Voor meer informatie of wie verzekerd wil zijn van een plekje in de Fletcher’s Sollicitaxi, kan alvast een afspraak inplannen via: werkenbijfletcher.nl/marknesse

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie en zijn geheel anoniem. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.