Fletcher Football verlengt overeenkomst met Coöperatie Eerste Divisie (CED) met 3 jaar


Succesvolle samenwerking tussen partijen krijgt vervolg per 1 juli 2022

HOENDERLOO – Fletcher Football, onderdeel van Fletcher Hotels, heeft met de Coöperatie Eerste Divisie (CED) na een succesvol eerste jaar, op maandag 20 juni 2022 de handtekeningen gezet onder een nieuwe overeenkomst voor de duur van 3 jaar. Beide partijen zijn verheugd deze succesvolle samenwerking te kunnen verlengen en kijken uit naar een langdurige relatie.

Op maandag 20 juni jl. zijn de Coöperatie Eerste Divisie U.A. (Keuken Kampioen Divisie) en Fletcher Football samengekomen om een handtekening te zetten onder de nieuw samenwerkingsovereenkomst, ingaande per 1 juli 2022 voor 3 jaar welke eindigt op 30 juni 2025. Na een succesvol eerste jaar wordt de samenwerking voorgezet onder de zelfde voorwaarden. De samenwerking tussen de partijen biedt, in het belang van de teams en leden:
 

  • Een centraal aanbod voor sportmaaltijden voor Keuken Kampioen Divisie clubs bij (uit)wedstrijden. v
  • Trainingskampen voor Keuken Kampioen Divisie clubs tijdens de zomer- en winterstop.
  • Persoonlijke begeleiding per club.


Het faciliteren van de clubs bij en door Fletcher Hotels, op basis van de persoonlijke behoeften en wensen, is in deze samenwerking van belang en in het eerste jaar succesvol gebleken. Hierbij valt te denken aan gunstige aanrijroutes naar locaties en sportvoeding op maat, maar ook de mogelijkheid om in een aparte ruimte en afgezonderd van andere (hotel)gasten te kunnen eten, één aanspreekpunt op alle locaties en een parkeerplek voor de (spelers)bus, zijn opgenomen in deze uitgebreide samenwerking.

De clubs zijn niet verplicht om de sportmaaltijden, trainingskampen en overnachtingen bij Fletcher Football af te nemen, maar dankzij deze samenwerkingsovereenkomst is dit wel degelijk interessant. Fletcher Football biedt, tegen het einde van het seizoen, alle voetbalclubs een kickback fee in de vorm van inkoop van exposure.

De persoonlijke begeleiding en het directe contact zorgen ervoor dat vele teams voor Fletcher Football hebben gekozen en opnieuw kiezen. “Wij denken met de teams mee en verzorgen een arrangementen op maat. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Evenals onze flexibiliteit tijdens het verblijf, snel en lastminute kunnen schakelen.” vertelt Harm Beumer – Manager Fletcher Football. Zowel Marc Boele (Algemeen Directeur CED) als Harm Beumer (Manager Fletcher Football) zijn verheugd op deze samenwerking en zien het verlengen van de overeenkomst met 3 jaar als mooie stap naar de langdurige samenwerking.


 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. We laten je graag nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.