Fletcher Hotels neemt twee hotels over op Rotterdam The Hague Airport


NIEUWEGEIN –  Fletcher Hotels heeft een overeenstemming bereikt over de overname van twee hotels op de luchthaven Rotterdam The Hague Airport.

Nieuwe hotels in Rotterdam
Zowel Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam (voormalig Wings Hotel Rotterdam) als het nieuwe en nog te openen Fletcher Hotel Rotterdam-Airport biedt oneindige zakelijke mogelijkheden met de rijk uitgeruste vergaderzalen, boardrooms, kantoren en de grote evenementenhal van 900 m2. De ligging van de hotels, naast Rotterdam The Hague Airport en tussen de A20 en A13, is midden in het Nederlandse bedrijfsnetwerk en makkelijk te bereiken voor internationale zakelijke gasten.

Ook voor leisure gasten is de ligging centraal in een veelzijdige omgeving. Vanuit het hotel is zowel de binnenstad van Rotterdam als de groene natuur voor fiets- en wandelroutes in een mum van tijd te bereiken. Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam beschikt over 148 moderne kamers, waarvan 10 luxe appartementen. Ook beschikt het hotel over een sportbar, een ontbijtrestaurant, een sfeervol à la carte restaurant en een grote fitnessruimte. Het hotel draait per 1 november a.s. onder de Fletcher vlag. Fletcher Hotel Rotterdam-Airport is nog volop in aanbouw en zal gaan beschikken over de modernste technieken, denk aan een volledig geautomatiseerde incheckbalie, 116 moderne kamers, een ontbijtzaal en een mini-market. Het hotel zal nog dit jaar haar deuren openen. Beide nieuwe hotels hebben gezamenlijk 479 parkeerplaatsen beschikbaar op het vliegveld. Nog geen ander Fletcher hotel lag zo dicht bij een vliegveld.

Fletcher Hotels op de luchthaven
Voor Fletcher Hotels is een vestiging op een luchthaven nieuw. Dit zorgt ervoor dat het aanbod van Fletcher Hotels door deze overname nog completer wordt. “Met deze overname heeft Fletcher niet alleen voor het eerst een airport locatie, maar ook voor het eerst een locatie in Rotterdam. Als Rotterdammer ben ik uiteraard supertrots op het feit dat we nu ook de Rotterdamse markt kunnen gaan bedienen. De hotels zorgen ervoor dat ons aanbod weer een stuk completer wordt en de lang gekoesterde wens om in Rotterdam vertegenwoordigd te zijn, gaat hiermee ook in vervulling. Met deze overname zetten we de teller op 108 Fletcher hotels in Nederland” vertelt Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels.

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. We laten je graag nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.