Fletcher Football tekent overeenkomst met coöperatie


Coöperatie Eerste Divisie (CED) en Fletcher Football bundelen krachten.

ZEIST – Fletcher Football, onderdeel van Fletcher Hotels, heeft met de Coöperatie Eerste Divisie (CED) op maandag 26 april 2021 een overeenkomst getekend voor de duur van 15 maanden, ingaande 1 april 2021 tot 1 juli 2022. Beide partijen zijn verheugd op deze samenwerking en kijken uit naar een langdurige relatie.


Op maandag 26 april jl. hebben de Coöperatie Eerste Divisie U.A. (Keuken Kampioen Divisie) en Fletcher Football beiden een handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst, welke ingaat per april 2021 met een looptijd van 15 maanden. De samenwerking tussen de partijen biedt, in het belang van de teams en leden, vanaf heden:

  • Een centraal aanbod voor sportmaaltijden voor Keuken Kampioen Divisie clubs bij (uit)wedstrijden.
  • Trainingskampen voor Keuken Kampioen Divisie clubs tijdens de zomer- en winterstop.
  • Vaste prijs voor teams die willen overnachten bij uitwedstrijden.

Het faciliteren van de clubs bij en door Fletcher Hotels, op basis van de persoonlijke behoeften en wensen, is in deze samenwerking van belang. Hierbij valt te denken aan gunstige aanrijroutes naar locaties en sportvoeding op maat, maar ook de mogelijkheid om in een aparte ruimte en afgezonderd van andere (hotel)gasten te kunnen eten, één aanspreekpunt op alle locaties te hebben en een parkeerplek voor de (spelers)bus zijn opgenomen in de samenwerking.

De clubs zijn niet verplicht om de sportmaaltijden, trainingskampen en overnachtingen bij Fletcher Football af te nemen, maar dankzij deze nieuwe samenwerkingsovereenkomst is dit wel degelijk interessant daar Fletcher Football, tegen het einde van het seizoen, de voetbalclubs een kickback fee zal bieden in de vorm van inkoop van exposure. Daarnaast worden er ook gunstige annuleringsvoorwaarden gehanteerd i.v.m. de onzekere (corona)maatregelen.

De persoonlijke begeleiding en het directe contact zorgen ervoor dat veel teams voor Fletcher Football kiezen. “Wij denken met de teams mee en maken arrangementen op maat. Naast flexibiliteit tijdens het verblijf proberen wij de zorgen bij onze collegae in de hotels te ontnemen, waardoor zij hun volle aandacht aan de gasten kunnen geven” vertelt Harm Beumer – Manager Fletcher Football. Zowel Marc Boele (Algemeen Directeur CED) als Harm Beumer (Manager Fletcher Football) zijn verheugd op deze samenwerking en kijken uit naar een langdurige relatie.


 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan