Michelinrestaurant De Kromme Dissel presenteert op 8 november 'De Kromme Dissel on tour' in Leende


POP-UP MICHELIN RESTAURANT MET GERECHTEN OP TOP NIVEAU EN AVONDVULLEND PROGRAMMA
LEENDE - Op zondag 8 november 2020 komt het gehele team van sterrenrestaurant De Kromme Dissel met een unieke Michelin pop-up beleving naar Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven in Leende. Deze exclusieve ‘De Kromme Dissel on Tour’ betreft een avondvullende beleving waarbij het team alle gasten volledig in de watten zal leggen met een compleet arrangement inclusief een 5-gangen sterrendiner op top niveau.

Exclusieve beleving tijdens on Tour
Al sinds 1968 wordt er in de oud Saksische boerderij in Heelsum met veel kennis, liefde, creativiteit en gevoel dagelijks, onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen, gewerkt aan een onvergetelijke beleving voor iedere gast. De keuken van restaurant De Kromme Dissel wordt al vele jaren geroemd om haar stabiele kwaliteit en vernieuwende smaken. Daarbij zorgt maître sommelier Ronnie Brouwer voor een extra dimensie tijdens elke gerecht door het serveren van een selectie passende wijnen die zorgvuldig zijn samengesteld.

Compleet arrangement
Om iedereen kennis te laten maken met deze bijzondere smaakbeleving krijgen gasten de unieke kans om deze Michelin beleving te zien, ruiken, voelen en proeven tijdens ‘De Kromme Dissel on Tour’. Er is een exclusief ‘De Kromme Dissel on Tour’ Arrangement samengesteld. Dit arrangement betreft een avondvullende beleving waarbij het team alle gasten volledig in de watten zal leggen met een compleet arrangement inclusief een 5-gangen sterrendiner op top niveau en overnachting in Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven in Leende (Noord-Brabant).

Het verrassende 5-gangen diner met spectaculaire gerechten, wordt gekookt vanuit een klassiek Franse basis, modern en internationaal, geïnspireerd op de mooiste producten die het seizoen levert. Een inspirerende avond waarbij gasten kunnen proeven van de uitmuntende gastvrijheid, voortreffelijke gerechten, top wijnen en muzikale omlijsting. Kortom, een unieke smakelijke beleving voor heerlijke herinneringen. Het arrangement kost €180,- per persoon en is te boeken via: hoteljagershorst.nl/dekrommedisselontour of telefonisch: +31(0)40 - 206 13 86.

Een spannend jaar... 
Het jaar 2020 betreft door alle gebeurtenissen een bijzonder, maar voor het team van De Kromme Dissel een extra spannend jaar. Begin van het jaar mocht het team in het DeLaMar Theater te Amsterdam voor de 49ste keer de felbegeerde Michelinster in ontvangst nemen. Of Michelin komend jaar voor het 50ste jaar op rij de ster aan De Kromme Dissel toevertrouwd, blijft tot januari 2021 nog even spannend. Als het team erin slaagt om de felbegeerde Michelinster in bezit te houden, zullen de champagne flessen poppen. 50 jaar oprij is daarmee de langste aaneengesloten periode in Nederland en een zeer bijzondere en unieke prestatie te noemen.

Welkom in Heelsum
Uiteraard zijn gasten ook van harte welkom in restaurant De Kromme Dissel in Heelsum. Het sterrenrestaurant is geopend voor het diner van dinsdag tot en met zaterdag van 17.30 tot 22.00 uur en serveren een lunch op donderdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur, en is gevestigd op de Klein Zwitserlandlaan 5, 6866 EP in Heelsum.


Lees meer op www.krommedissel.nl of per e-mail via restaurant@krommedissel.nl.


 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie en zijn geheel anoniem. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.