Fletcher hotels neemt Mercure Hotel DenHaag Leidschedam

Leidschendam/Vianen – Mercure Hotel Den Haag Leidschendam is overgenomen door Fletcher Hotels.
Met de overname staat het aantal Fletcher hotels op 70 hotels

Per 1 april 2016 gaat het hotel verder onder de naam ''FLETCHER HOTEL-RESTAURANT LEIDSCHENDAM-DEN HAAG''.

70 Fletcher hotels, 70-jarigen overnachten GRATIS

Op 1 april 2016 gaat het hotel verder onder de Fletcher vlag. Om dit te vieren komt Fletcher Hotels met een ludieke actie. Iedereen die op 1 april 2016 jarig is en 70 jaar wordt, mag gratis overnachten in één van de 70 unieke Fletcher hotels. De jarigen kunnen zich aanmelden tussen vrijdag 1 april en vrijdag 8 april 2016 via 0347 - 750 430 of receptie@fletcher.nl onder vermelding van ludieke actie. Let op wees er snel bij, want alléén de eerste 70 aanmeldingen zijn verzekerd van een gratis overnachting.

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Het hotel ligt nabij het centrum van Den Haag en beschikt over 96 kamers, 7 vergaderzalen, een culinair à la carte restaurant genaamd Chiparus, een gezellige bar en een fitnessruimte. Verder beschikt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag over een ruim terras met uitzicht over een fraaie waterpartij. Het luxe hotel is goed te bereiken vanuit de grote steden Den Haag, Leiden en Rotterdam en de luchthavens Schiphol en Rotterdam The Hague Airport.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 70 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al vijf jaar op rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn totaal 2600 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan