Fletcher hotels neemt bekend Hampshire Hotel De Eese over

Met de overname van HAMPSHIRE HOTEL DE EESE staat het aantal Fletcher hotels op 69 hotels.

Steenwijk/Vianen - Het Hampshire Hotel De Eese is overgenomen door Fletcher Hotels. Per 1 maart 2016 gaat het hotel verder onder de naam “FLETCHER HOTEL-RESTAURANT DE EESE-GIETHOORN”. Bekend hotel Vanaf 1 maart 2016 gaat het hotel verder onder de Fletcher vlag. Het 4-sterren hotel met 56 kamers, binnenzwembad en 7 vergaderzalen ligt in een rustige bosrijke omgeving op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Dit luxe hotel is gelegen nabij natuurgebied Nationaal Park Weerribben–Wieden en de toeristische trekpleister Giethoorn. Verder beschikt Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn over een gezellige bar, knusse lounge en een sfeervol restaurant. Het binnenzwembad en de sauna zijn onlangs gerenoveerd en er is een tennisbaan aanwezig. Fletcher Hotels Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 69 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Onlangs werd het hotelbedrijf voor de vijfde keer op een rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn totaal 2600 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info