Fletcher Hotels voor de 5e keer populairste hotelketen van Nederland

Vianen, 16 april 2015 – Fletcher Hotels heeft voor het vijfde achtereenvolgende jaar de Zoover Award voor Populairste Hotelketen van Nederland gewonnen. Dit betekent dat Fletcher Hotels haar 1e lustrum viert als Populairste Hotelketen. Om dit te vieren zal Fletcher haar gasten belonen met extra voordeel op hun boekingen.

Zoover is de belangrijkste website voor vakantiebeoordelingen. Maar liefst 220.000 gasten brachten het afgelopen jaar hun stem uit. Sinds de start van de award, 5 jaar geleden, wint Fletcher Hotels jaarlijks de award voor Populairste Hotelketen van Nederland.

De ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen, heeft samen met Rob Hermans de Zoover Award voor Populairste Hotelketen donderdagavond 16 april in ontvangst mogen nemen. “Deze award is voor ons een hele belangrijke waardering van onze gasten. Van alle stemmers die op Zoover op een van de Nederlandse hotelketens hebben gestemd, heeft Fletcher Hotels de meeste stemmen gekregen en daar zijn wij bijzonder trots op!”, aldus Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels.

Over Fletcher Hotels
Fletcher Hotels is de snelst groeiende hotelketen van Nederland met inmiddels 65 hotels. Per 15 april is het luxe 4-sterren Parkhotel Val Monte in Berg en Dal toegevoegd aan het portfolio. Fletcher Hotels richt zich op het 3- en 4-sterren segment, zowel voor de zakelijke als leisure markt. Het aanbod van Fletcher Hotels is zeer gevarieerd, maar de hotels hebben één ding gemeen: ze liggen allemaal op de mooiste plekjes van Nederland.

Ook de komende jaren zal Fletcher Hotels er alles aan doen om haar gasten zo optimaal mogelijk te bedienen, zodat Fletcher zich nog lang de Populairste Hotelketen van Nederland mag blijven noemen!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan