Fletcher Hotels voor de 5e keer populairste hotelketen van Nederland

Vianen, 16 april 2015 – Fletcher Hotels heeft voor het vijfde achtereenvolgende jaar de Zoover Award voor Populairste Hotelketen van Nederland gewonnen. Dit betekent dat Fletcher Hotels haar 1e lustrum viert als Populairste Hotelketen. Om dit te vieren zal Fletcher haar gasten belonen met extra voordeel op hun boekingen.

Zoover is de belangrijkste website voor vakantiebeoordelingen. Maar liefst 220.000 gasten brachten het afgelopen jaar hun stem uit. Sinds de start van de award, 5 jaar geleden, wint Fletcher Hotels jaarlijks de award voor Populairste Hotelketen van Nederland.

De ambassadrice van Fletcher Hotels, Myrna Goossen, heeft samen met Rob Hermans de Zoover Award voor Populairste Hotelketen donderdagavond 16 april in ontvangst mogen nemen. “Deze award is voor ons een hele belangrijke waardering van onze gasten. Van alle stemmers die op Zoover op een van de Nederlandse hotelketens hebben gestemd, heeft Fletcher Hotels de meeste stemmen gekregen en daar zijn wij bijzonder trots op!”, aldus Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels.

Over Fletcher Hotels
Fletcher Hotels is de snelst groeiende hotelketen van Nederland met inmiddels 65 hotels. Per 15 april is het luxe 4-sterren Parkhotel Val Monte in Berg en Dal toegevoegd aan het portfolio. Fletcher Hotels richt zich op het 3- en 4-sterren segment, zowel voor de zakelijke als leisure markt. Het aanbod van Fletcher Hotels is zeer gevarieerd, maar de hotels hebben één ding gemeen: ze liggen allemaal op de mooiste plekjes van Nederland.

Ook de komende jaren zal Fletcher Hotels er alles aan doen om haar gasten zo optimaal mogelijk te bedienen, zodat Fletcher zich nog lang de Populairste Hotelketen van Nederland mag blijven noemen!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. We laten je graag nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.