Fletcher Hotels koopt Hampshire Hotel Apeldoorn

Apeldoorn, 19 JUNI 2014, Hampshire Hotel Apeldoorn is verkocht aan Fletcher Hotels. Zowel het onroerend goed als de exploitatie gaan over naar de nieuwe eigenaar. De aandeelhouder van de huidige eigenaar is het inmiddels failliete Eurocommerce. De rechter commissaris in het faillissement heeft inmiddels goedkeuring verleend.

Hotel onder nieuwe eigenaar

De overname heeft voor de aanwezige personeelsleden en uitstaande reserveringen geen enkele nadelige consequenties. Het hotel beschikt over 63 luxe kamers waarvan 28 XL Comfort kamers, een à la carte restaurant , ontvangstruimtes en een aangebouwd modern conferentiecentrum met 6 vergaderzalen. Het hotel geniet in de regio nog steeds bekendheid als Hotel “Bellevue” en later als Hotel “Nieland”. Hampshire Hotel Apeldoorn gaat vanaf 1 augustus verder onder de naam Fletcher Hotel Apeldoorn.

Fletcher Hotels

Hotel Apeldoorn wordt het 62ste hotel van Fletcher Hotels in Nederland waar zo’n 2.000 personeelsleden werkzaam zijn. Onlangs werd Fletcher Hotels voor het vierde achtereenvolgend jaar uitgeroepen tot “Populairste Hotelketen van Nederland” door vakantiebeoordelaar ZOOVER en groeit het hotelbedrijf stevig door. De naam Fletcher is vernoemd naar de Jack Russel hond van de oprichter.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies alle niet noodzakelijke cookies weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

 

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.