Fletcher Hotels en Hocras tekenen exclusief 70 miljoen euro contract

Fletcher Hotels en Hocras tekenen exclusief 70 miljoen euro contract Fletcher Hotels en Hocras zijn een nieuwe overeenkomst met elkaar aangegaan voor de exclusieve belevering van alle 60 hotels van Fletcher. Het betreft alle food en quest supplies van de hotelketen. De overeenkomst is voor een periode van 5 jaar en heeft een minimale waarde in die periode van 70 miljoen euro.

Na 3 jaar voldoende vertrouwen

Rob Hermans CEO van Fletcher Hotels: ”Na een periode van 3 jaar hebben wij besloten weer met Hocras in zee te gaan. Door de perfecte aansluiting van hun inkoop en distributie op onze operationele activiteiten binnen de hotels hebben we de afgelopen tijd een goede performance verbetering weten te resulteren. Dit en de goede samenwerking met Hocras geeft ons voldoende vertrouwen een nieuwe langlopende overeenkomst aan te gaan”.

Processen naadloos op elkaar

Hans van der Eijk CEO van Hocras: ”Fletcher Hotels en Hocras passen fantastisch bij elkaar. De processen van inkoop, opslag en distributie sluiten naadloos op elkaar aan. Met recht een samenwerking op basis van partnership! ” De chef koks van Fletcher Hotels hebben zo direct toegang tot de markt. Hocras zorgt daarvoor.”

Verdere invulling

Partijen verwachten aan de innige samenwerking de aankomende jaren nog meer invulling te kunnen geven. Thema’s als kosten besparing door het in elkaar schuiven van de bedrijfskolom als ook duurzaam inkopen en distribueren staat hoog op de agenda. Fletcher Hotels heeft 60 hotels in Nederland en is sterk groeiend de laatste jaren. Hocras is een groothandel voor horeca en grootverbruik te Bussum. Hocras koopt in en voert de goederen aan uit geheel de wereld. Ook direct van de boer en vissersschepen, die speciaal voor Hocras varen. Belevering aan de hotels geschiedt middels eigen “Fletcher Hotels” branded vrachtwagens.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. We laten je graag nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.