Fletcher Hotels en Hocras tekenen exclusief 70 miljoen euro contract

Fletcher Hotels en Hocras tekenen exclusief 70 miljoen euro contract Fletcher Hotels en Hocras zijn een nieuwe overeenkomst met elkaar aangegaan voor de exclusieve belevering van alle 60 hotels van Fletcher. Het betreft alle food en quest supplies van de hotelketen. De overeenkomst is voor een periode van 5 jaar en heeft een minimale waarde in die periode van 70 miljoen euro.

Na 3 jaar voldoende vertrouwen

Rob Hermans CEO van Fletcher Hotels: ”Na een periode van 3 jaar hebben wij besloten weer met Hocras in zee te gaan. Door de perfecte aansluiting van hun inkoop en distributie op onze operationele activiteiten binnen de hotels hebben we de afgelopen tijd een goede performance verbetering weten te resulteren. Dit en de goede samenwerking met Hocras geeft ons voldoende vertrouwen een nieuwe langlopende overeenkomst aan te gaan”.

Processen naadloos op elkaar

Hans van der Eijk CEO van Hocras: ”Fletcher Hotels en Hocras passen fantastisch bij elkaar. De processen van inkoop, opslag en distributie sluiten naadloos op elkaar aan. Met recht een samenwerking op basis van partnership! ” De chef koks van Fletcher Hotels hebben zo direct toegang tot de markt. Hocras zorgt daarvoor.”

Verdere invulling

Partijen verwachten aan de innige samenwerking de aankomende jaren nog meer invulling te kunnen geven. Thema’s als kosten besparing door het in elkaar schuiven van de bedrijfskolom als ook duurzaam inkopen en distribueren staat hoog op de agenda. Fletcher Hotels heeft 60 hotels in Nederland en is sterk groeiend de laatste jaren. Hocras is een groothandel voor horeca en grootverbruik te Bussum. Hocras koopt in en voert de goederen aan uit geheel de wereld. Ook direct van de boer en vissersschepen, die speciaal voor Hocras varen. Belevering aan de hotels geschiedt middels eigen “Fletcher Hotels” branded vrachtwagens.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info