De zomer is begonnen; enorme run op hotelkamers in Nederland

VIANEN - Fletcher Hotels maakt zich op voor een drukke zomervakantie. Sinds de weersvoorspellingen laten zien dat het de komende weken echt zomer wordt in Nederland, is er een ware run ontstaan op de hotelkamers van Fletcher Hotels.

Sinds afgelopen weekend heeft een deel van Nederland vakantie. Daarnaast zijn de weersvoorspellingen voor de komende twee weken optimaal, beter kan niet. Het is zomer. Vooral dat laatste zorgt ervoor dat er vanaf afgelopen zondag een enorme run is ontstaan op de hotelkamers.

Op dit moment worden alle boekingsrecords verbroken. Nederland is toe aan zon en er even lekker tussenuit zijn. “Hier doen we het voor, we gaan ervoor zorgen dat onze gasten gaan genieten. Gezien het boekingsgedrag is Nederland daar aan toe”, aldus Rob Hermans, directeur van Fletcher Hotels.

Fletcher Hotels is met 60 hotels in Nederland een van de grootste spelers op de Nederlandse hotelmarkt. Doordat de Fletcher Hotels zich vooral bevinden in de bossen, in de duinen en zee, is Fletcher bij uitstek de partner voor een paar dagen genieten in Nederland.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. We laten je graag nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.