De zomer is begonnen; enorme run op hotelkamers in Nederland

VIANEN - Fletcher Hotels maakt zich op voor een drukke zomervakantie. Sinds de weersvoorspellingen laten zien dat het de komende weken echt zomer wordt in Nederland, is er een ware run ontstaan op de hotelkamers van Fletcher Hotels.

Sinds afgelopen weekend heeft een deel van Nederland vakantie. Daarnaast zijn de weersvoorspellingen voor de komende twee weken optimaal, beter kan niet. Het is zomer. Vooral dat laatste zorgt ervoor dat er vanaf afgelopen zondag een enorme run is ontstaan op de hotelkamers.

Op dit moment worden alle boekingsrecords verbroken. Nederland is toe aan zon en er even lekker tussenuit zijn. “Hier doen we het voor, we gaan ervoor zorgen dat onze gasten gaan genieten. Gezien het boekingsgedrag is Nederland daar aan toe”, aldus Rob Hermans, directeur van Fletcher Hotels.

Fletcher Hotels is met 60 hotels in Nederland een van de grootste spelers op de Nederlandse hotelmarkt. Doordat de Fletcher Hotels zich vooral bevinden in de bossen, in de duinen en zee, is Fletcher bij uitstek de partner voor een paar dagen genieten in Nederland.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info