De zomer is begonnen; enorme run op hotelkamers in Nederland

VIANEN - Fletcher Hotels maakt zich op voor een drukke zomervakantie. Sinds de weersvoorspellingen laten zien dat het de komende weken echt zomer wordt in Nederland, is er een ware run ontstaan op de hotelkamers van Fletcher Hotels.

Sinds afgelopen weekend heeft een deel van Nederland vakantie. Daarnaast zijn de weersvoorspellingen voor de komende twee weken optimaal, beter kan niet. Het is zomer. Vooral dat laatste zorgt ervoor dat er vanaf afgelopen zondag een enorme run is ontstaan op de hotelkamers.

Op dit moment worden alle boekingsrecords verbroken. Nederland is toe aan zon en er even lekker tussenuit zijn. “Hier doen we het voor, we gaan ervoor zorgen dat onze gasten gaan genieten. Gezien het boekingsgedrag is Nederland daar aan toe”, aldus Rob Hermans, directeur van Fletcher Hotels.

Fletcher Hotels is met 60 hotels in Nederland een van de grootste spelers op de Nederlandse hotelmarkt. Doordat de Fletcher Hotels zich vooral bevinden in de bossen, in de duinen en zee, is Fletcher bij uitstek de partner voor een paar dagen genieten in Nederland.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan