Top 10 mooiste Fletcher Hotels

Leestijd: 5 minuten

Top 10 mooiste Fletcher Hotels

Zondag 5 mei 2024, categorie: Hotels en arrangementen Stedentrip, natuur en uitjes Toplijsten, Roos

Ben je op zoek naar een onvergetelijke hotelovernachting in Nederland? Fletcher Hotels heeft een uitgebreide collectie unieke hotels, van sfeervolle kastelen tot moderne designhotels. Elk Fletcher Hotel is uniek op zijn eigen manier, met een eigen karakter, charme en uitstraling. Of je nu kiest voor een verblijf aan de kust, in een natuurrijk gebied, in een bruisende stad of vlakbij een luchthaven, bij Fletcher Hotels vind je altijd een accommodatie die aan al jouw wensen voldoet. Met meer dan 110 verschillende Fletcher Hotels zit er altijd wel één bij die aan jouw wensen voldoet. Maar welke zijn nu het allermooist? Die laten we zien in deze blog. De top 10 mooiste Fletcher Hotels, verspreidt over heel Nederland.

10. Fletcher Hotel Château De Raay

Nieuw in de lijst is Fletcher Hotel Château de Raay. Dit prachtige hotel gelegen in Baarlo biedt een ongeëvenaarde ervaring die de tijdloze elegantie van een 13e-eeuws kasteel combineert met het comfort van moderne voorzieningen. Bij Fletcher Hotel Château de Raay kun je genieten van een verblijf in een van de 50 zorgvuldig ingerichte kamers die comfort en stijl naadloos combineren, waardoor elke gast zich de koning te rijk voelt. Dit unieke hotel, omgeven door een prachtig landgoed, nodigt uit tot ontspanning en avontuur in een omgeving die rijk is aan geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Baarlo, ook bekend als het 'kasteeldorp', vanwege de vele kastelen die deze charmante locatie sieren. Na het ontdekken van de omgeving kun je culinair genieten in restaurant De Tuin van de Barones, hier kun je dineren onder een indrukwekkend glazen dak dat een sterrenhemel biedt tijdens heldere avonden.

Bekijk hier het hotel.

9. Fletcher Hotel Restaurant Marknesse

Ook nieuw in de lijst is Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse. Een gloednieuwe toevoeging sinds 2023 in Flevoland, biedt een unieke ervaring te midden van de uitgestrekte polders. Dit hotel is perfect gelegen voor liefhebbers van de natuur, met het Waterloopbos en Nationaal Park Weerribben-Wieden op steenworp afstand, waardoor het een ideale locatie is voor prachtige fiets- en wandeltochten.

In het sfeervolle restaurant Bar Bistro DuCo Marknesse, met zijn open keuken, kun je genieten van culinaire verrassingen. Na een heerlijke maaltijd is de gezellige bar de perfecte plek om de dag af te sluiten met een drankje. Het hotel beschikt ook over een prachtig oeverterras, waar je kunt ontspannen en genieten van een onvergetelijke zonsondergang. Het hotel is uitgerust met 112 moderne hotelkamers die comfort en stijl bieden.

Bekijk hier het hotel.

8. Fletcher Hotel Restaurant Wageningsche Berg

Het Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is misschien wel het hotel met het mooiste uitzicht van allemaal. De locatie van het hotel op de Wageningse Berg biedt een uniek uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe. Het hotel heeft een panoramaterras waar je de natuurlijke schoonheid kunt bewonderen. Het hotel moderne 4-sterrenhotel bevat 108 comfortabele kamers, een culinair restaurant genaamd Restaurant Belmonte, en een gezellige brasserie, Brasserie No. 96. Je kunt tevens genieten van luxe wellnessfaciliteiten, waaronder een sauna, Turks stoombad, whirlpool en jacuzzi, wat een perfecte manier is om te ontspannen na een dag vol activiteiten.

Voor degenen die van fietsen en wandelen houden, zijn er prachtige natuurgebieden in de buurt, zoals de Betuwe Nationaal Park Veluwezoom en de Hoge Veluwe. Steden zoals Arnhem en Nijmegen zijn ook gemakkelijk bereikbaar vanaf het hotel. Hierdoor kun je een dag in de stad en een dag in de natuur perfect combineren.

Bekijk hier het hotel.

7. Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Aan de oevers van het prachtige Veerse Meer ligt het prachtige Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer. Dit hotel biedt je een serene ervaring met adembenemende uitzichten over het water. Met moderne faciliteiten en een eigentijdse inrichting is dit de perfecte plek om volledig tot rust te komen. Of je nu wilt ontspannen op het terras met uitzicht op het meer of actief bezig wilt zijn in de omgeving, zoals zeilen of fietsen, dit hotel biedt voor ieder wat wils. De kamers zijn ingericht met een oog voor detail en comfort, waardoor je verblijf gegarandeerd een genot zal zijn. In het restaurant kun je genieten van heerlijke lokale gerechten, terwijl je uitkijkt over het rustgevende water. Of je Zeeland nu bezoekt in de zomer of in de winter, Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer is dé perfecte plek voor een nachtje weg.

Bekijk hier het hotel.

6. Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen

Een andere parel in Zeeland is Fletcher Hotel-Resaurant Arion Vlissingen. Direct aan de boulevard van Vlissingen, met het strand op slechts een steenworp afstand, vind je Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen. Dit hotel combineert het beste van twee werelden: het bruisende stadsleven en de ontspannende zeelucht. De kamers bieden een spectaculair uitzicht op zee of op de stad en zijn voorzien van alle gemakken. Na een dagje strand of het verkennen van de historische stad kun je in het Marina Lounge restaurant genieten van culinaire hoogstandjes. Of bezoek het naastgelegen restaurant Next. En geniet van heerlijke visgerechten op het terras aan de boulevard. Het hotel beschikt ook over een gezellige bar waar je kunt ontspannen met een drankje, terwijl je de zon onder ziet gaan in de zee. Kortom, de uitgelezen plek voor een romantisch nachtje weg aan zee.

Bekijk hier het hotel.

5. Fletcher Strandhotel Haamstede

Voor de ultieme strandervaring moet je bij Fletcher Strandhotel Haamstede zijn. Gelegen nabij het prachtige strand van Haamstede, is dit hotel de ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van zon, zee en strand. De kamers zijn ruim en licht, met comfortabele voorzieningen die zorgen voor een aangenaam verblijf. Zo beschikt het hotel over een eigen BLUE Spa voorzien van bubbelbaden, sauna’s en relaxruimtes. Geniet daarna van de comfortabele kamers met een sfeervolle en moderne inrichting. Perfect voor een ontspannen verblijf aan de kust. Het hotel is omringd door de natuur, waardoor je heerlijk kunt wandelen en fietsen in de omgeving. Bij Bar Bistro Duco Haamstede kun je terecht voor een heerlijk diner of lunch. In Bar Bistro Duco worden gerechten bereid in een unieke houtskooloven, waardoor elk gerecht een unieke en overheerlijke smaak krijgt. Fletcher Strandhotel Haamstede staat bekend als de ideale plek voor een ontspannen weekend aan zee.

Bekijk hier het hotel.

4. Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen, gelegen in het levendige hart van Emmen, biedt een unieke hotelervaring met een knipoog naar de nabijgelegen dierentuin. Dit hotel is nieuw geopend in maart 2021 en beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een onbezorgd verblijf! De kamers zijn modern ingericht met alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Het hotel ligt dicht bij verschillende natuurgebieden, waaronder De Hondsrug en Orvelte, evenals midden in het levendige centrum van Emmen. In het shared dining restaurant ByZoo kun je genieten van heerlijke streetfood gerechten. Na een dag vol avontuur is de gezellige hotelbar de ideale plek om na te genieten. Dit unieke hotel hoort zeker thuis in de top 10 van mooiste Fletcher hotels door heel Nederland en is zeker een bezoekje waard.

Bekijk hier het hotel.

3. Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen staat bekend om zijn unieke locatie en moderne faciliteiten, waardoor het een speciale bestemming is in Scheveningen. Het is een nieuw 4-sterrenhotel dat bijna aan het strand van Scheveningen ligt, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor een combinatie van een strandvakantie met een bezoek aan de binnenstad van Den Haag, dat slechts een kwartier rijden is. De luxe kamers in het hotel zorgen voor een volledig ontspannen ervaring. Het hotel onderscheidt zich door zijn centrale ligging in de populaire badplaats Scheveningen, dichtbij een scala aan attracties voor jong en oud. Binnen loopafstand vind je het Holland Casino, het AFAS Circustheater, Pathé Scheveningen en nog veel meer, waardoor je je zeker niet zult vervelen. Bovendien is het hotel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, wat de toegang tot het centrum van Den Haag makkelijker maakt.

Het hotel beschikt over comfortabele hotelkamers en luxe suites en biedt daarnaast culinaire genoegens in het restaurant Marina Lounge, waar je kunt genieten van heerlijke, vers bereide gerechten. Er zijn genoeg activiteiten voor een onvergetelijke nachtje weg naar Scheveningen.

Bekijk hier het hotel.

2. Fletcher Hotel Amsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam, een opvallend rond gebouw langs de A2, trekt direct de aandacht. Dit futuristische hotel onderscheidt zich met zijn moderne design en biedt een unieke verblijfservaring door de panoramische uitzichten over de stad. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht, voorzien van dezelfde adembenemende uitzichten die het hotel zo bijzonder maken. Een opmerkelijk en veelbesproken kenmerk van het hotel is de ronde glazen douche, die midden in de hotelkamers is geplaatst, wat de unieke ervaring versterkt.

Daarnaast biedt het hotel faciliteiten zoals een fitnessruimte voor de sportieve gasten. Ook is er een Sky Restaurant Pi op de 18e verdieping, waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes terwijl je uitkijkt over de stad. Een ervaring die jouw verblijf ongetwijfeld zal verrijken. Dit unieke, ronde hotel is strategisch gelegen aan de A2 en A9, wat het tot een ideale locatie maakt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. De locatie biedt het gemak van nabijheid tot de levendigheid van Amsterdam, zonder dat je in de drukte van het stadscentrum verblijft. De combinatie van deze unieke locatie, de uitstekende faciliteiten en de nabijheid van zowel de stedelijke dynamiek als natuurlijke rust, maakt Fletcher Hotel Amsterdam tot de ideale keuze voor iedereen die het beste van beide werelden zoekt.

Bekijk hier het hotel.

1.Fletcher Boutique Hotel Slaak

Op nummer één van de mooiste Fletcher hotels staat ons allernieuwste hotel in het centrum van Rotterdam: het Fletcher Boutique Hotel Slaak. Bij binnenkomst in het hotel wordt je direct omarmd door een gevoel van elegantie en design. Dit unieke hotel, gevestigd in een pand dat ooit dienst deed als krantendrukkerij, ademt een rijke historie uit die je terugvoert naar de gloriedagen van de journalistiek. Waar ooit de hectiek van deadlines en het laatste nieuws de sfeer bepaalden, vindt men nu een toevluchtsoord van rust, stijl en comfort. De inrichting is een eerbetoon aan de jaren '50, met een moderne twist die zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Elke kamer in het hotel is zorgvuldig ontworpen om comfort en stijl te combineren, waardoor je kunt genieten van een ongeëvenaarde ervaring van luxe en gemak. Het hotel is strategisch gelegen in de stad, waardoor het een ideale uitvalsbasis is om de rijke architectuur, cultuur en geschiedenis van Rotterdam te verkennen. De nabijheid van openbaar vervoer maakt het gemakkelijk om bezienswaardigheden zoals de Markthal, de Kubuswoningen en de Erasmusbrug te bezoeken. Kortom, hét perfecte hotel voor een weekend weg naar Rotterdam.

Bekijk hier het hotel.

Van idyllische kusthotels tot gezellige verblijven in historische stadscentra en vredige oases in de natuur; onze top 10 is slechts een voorproefje van wat we in petto hebben. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een actieve vakantie, luxe ontspanning of pure rust, bij ons uitgebreide aanbod vind je zeker een Fletcher hotel dat je verblijf onvergetelijk maakt. Laat je verrassen door de unieke charme en warme gastvrijheid van Fletcher Hotels en ontdek de kwaliteit en diversiteit van onze locaties door heel Nederland. Bekijk hier al onze 110 hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie en zijn geheel anoniem. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van functionele cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.