Top 10 hotels in een bosrijke omgeving

Leestijd: 3 minuten en 30 seconden

Top 10 hotels in een bosrijke omgeving

Zondag 23 april 2023, categorie: Hotels en arrangementen Stedentrip, natuur en uitjes Toplijsten, Elise

Kom tot rust in Fletcher’s mooiste bosrijke hotels van Nederland! Gegarandeerd bijzonder overnachten op onder andere de Veluwe, Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en de Utrechtse Heuvelrug. Het kan allemaal bij Fletcher. Ontdek de prachtige natuur en geniet bij terugkomst van de unieke faciliteiten die de hotels te bieden hebben.

Over Fletcher hotels in bosrijke omgeving

Fletcher heeft verschillende hotels gelegen in prachtige bosrijke omgevingen. Elk hotel is uniek op zijn eigen manier en is de ideale uitvalbasis voor een heerlijk weekend weg in eigen land. Onze hotels bieden unieke fiets- en wandelroutes aan die je door de mooiste bossen en natuurgebieden van Nederland leiden. Waar wacht je nog op? Lees snel verder en ontdek welk hotel het beste bij jou past!

Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond

Het sfeervolle Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond is gelegen in het Limburgse heuvellandschap. Het hotel ligt op de grens van Nederland en Duitsland en is hierdoor de ideale locatie voor een weekendje weg. Geniet van de natuurrijke omgeving door het maken van prachtige fiets- of wandeltochten. Bezoekt u liever een stad? Breng dan een bezoek aan de historische binnenstad van Roermond. Roermond is een gezellige oude Hanzestad waar je uitgebreid kunt genieten van mooie oude gebouwen, rivieren en parken. Liever een dagje shoppen? Ook dat kan in de Designer Outlet Roermond. Kortom, voor ieder wat wils tijdens een nachtje weg in Fletcher Landhotel Bosrijk Roermond.

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

In het Leenderbos ligt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven. Dit prachtige natuurgebied wordt gekenmerkt door bossen, heidevelden, zandverstuivingen, weilandjes en authentieke boerderijen. Maak vanuit het hotel via verschillende fiets- en wandelroutes kennis met de natuurgebieden; het Leenderbos, de Strabrechtse Heide en de Groote Heide. Verder ligt de stad Eindhoven op slechts 13 kilometer van het hotel. In deze gezellige stad kun je uitstekend winkelen en uitgaan. Ben je gek op attractieparken? Breng dan zeker een bezoek aan het betoverende Toverland! Na een inspannende dag kun je genieten van het verwarmde binnenzwembad, of voor de fanatiekelingen van de fitnessruimte. Voor zowel een kopje koffie, snelle lunch en uitgebreid diner kun je terecht in Brasserie Jagershorst of op het zonovergoten buitenterras van het hotel. De 89 smaakvol ingerichte hotelkamers met comfortabele bedden en luxe badkamers voldoen gegarandeerd aan al je wensen!

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk

Het Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord is gelegen in de ‘parel van Brabant’, namelijk in Oisterwijk. Het hotel ligt in de nabije omgeving van Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen en de fantastische flora en fauna kunnen ontdekken. Ook is deze omgeving geschikt voor een bijzondere fiets- of wandeltocht. Daarnaast is het mogelijk om je hotelovernachting te combineren met een bezoek aan de Efteling. Voor een uitgebreide lunch of smakelijk 3-gangen diner kunt u plaatsnemen in het à la carte restaurant. In de gezellige bar en lounge kan je genieten van een hapje en drankje. Op zonnige dagen is het terras dé plek om even bij te komen met een prachtig uitzicht op de groene natuur. De ideale locatie om te genieten van de groene natuur en de Brabantse gezelligheid!

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Bent u op zoek naar rust, ruimte en ontspanning? Dan ben je hier op het juiste adres. De naam zegt het al, Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug bevindt zich op Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het hotel is gevestigd in een luxe villa en wordt omringd door prachtige natuurgebieden. Ontdek de natuur met de fiets of te voet. Naast natuur vind je hier ook mooie kastelen, monumentale boerderijen en statige landhuizen. Na een dag in de natuur kan je aanschuiven in het sfeervolle Restaurant Rijsserberg waar je geniet van een heerlijke lunch of uitgebreid diner met Franse invloeden. Verder kan je in het hotel genieten van luxe faciliteiten zoals een sauna, binnenzwembad en een biljarttafel. Ideaal om even helemaal tot rust te komen.

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Midden op de Utrechtse Heuvelrug gelegen… dan hebben we het natuurlijk over Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis. Omringd door veel bossen en heidevelden waar je prachtig kunt fietsen en wandelen. Het hotel bevindt zich vlakbij het centrum van Amersfoort en in de buurt van de Soesterduinen. In de nabije omgeving van het hotel zijn verschillende activiteiten te beleven voor het hele gezin. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Nationaal Militair Museum in Soest of bezichtig het prachtige Paleis Soestdijk in Baarn. Na een lange, actieve dag kun je culinair genieten in het à la carte restaurant Het Witte Huis. De Franse en Mediterrane menukaart zorgt samen met de sfeervolle omgeving voor een heerlijk avondje dineren. Het hotel kenmerkt zich door de moderne en warme inrichting in onder andere het restaurant, de bar en de hotelkamers.

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Kom tot rust tijdens een heerlijk weekendje weg bij Fletcher Landgoed Hotel Avegoor, een 4-sterren hotel gevestigd op het prachtige en historische landgoed Avegoor. Het hotel biedt verschillende aangename faciliteiten waar je tijdens je verblijf gebruik van kan maken. Geniet van een verwarmd binnenzwembad of sauna voor complete ontspanning. Voor de actievelingen is er een tennisbaan waar een potje gespeeld kan worden, een voetbalveld en biedt het hotel de mogelijkheid om een e-bike te huren om de veelzijdige omgeving te ontdekken. Daarnaast kan je culinair genieten in de Mediterrane keuken waar heerlijk lunches en diners worden bereid. Ook zijn er private dining faciliteiten. Uiteraard biedt de omgeving van het hotel ook genoeg uitstapjes. Ontdek de prachtige natuurgebieden de IJsselvallei en de Veluwe, bezoek de stad Arnhem voor winkelvermaak of combineer je hotelovernachting met een bezoek aan Burgers’ Zoo.

Hotel-Restaurant Mooi Veluwe

Bijzonder overnachten midden in de bossen, dat kan bij Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe! Dit 4-sterren hotel is fantastisch gelegen op de Veluwe, namelijk in Putten. Dé ideale locatie voor natuurliefhebbers of om even helemaal tot rust te komen. Verken de natuur met een prachtige fiets- of wandeltocht door de omgeving. Beleef bij terugkomt een sfeervolle avond in het à la carte restaurant en laat je verrassen door de heerlijke gerechten van de chef-kok. Breng na een energieke dag nog een bezoekje aan de sauna om je weekend compleet te maken. Van actief bezig zijn tot heerlijk relaxen, alle faciliteiten van het hotel zorgen gegarandeerd voor een onbezorgd en ontspannen verblijf.

Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo

Het charmante Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo bevindt zich midden op de Hoge Veluwe op een prachtig landgoed van maar liefst 14 hectare groot. Het hotel ligt op loopafstand van uitgestrekte heidevelden en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dankzij de unieke ligging midden op de Veluwe is dit hotel hét ideale uitgangspunt voor fiets- en wandelliefhebbers. Voor nog meer actief vermaak kun je terecht bij onze tennisbaan, voetbalveld, bowlingbaan of onze fitnessruimte. Zo hoef je je niet vervelen. Liever even ontspannen na een actieve dag? Dat kan in onze rustgevende sauna of het binnenzwembad. Verder kun je in het sfeervolle restaurant aanschuiven voor een smakelijke lunch of heerlijk diner. In de Engelse pub kun je terecht voor een lekker drankje waar het loungegedeelte met openhaard aan grenst. Naast de faciliteiten in het hotel zijn er ook buiten het hotel nog leuke activiteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, waar de op één na grootste collectie van Van Gogh schilderijen ter wereld worden getoond!

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Het zeer kindvriendelijke Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp ligt midden op de Veluwe in de groene bossen van Wolfheze, vlakbij Arnhem. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Kröller-Müller Museum of ga met het gezin op avontuur in Burgers’ Zoo. Naast een prachtige natuurrijke omgeving zijn er ook verschillende steden en kleine dorpjes die een bezoek waard zijn. Zo ben je binnen no time in het bruisende centrum van Arnhem. Dus of je nu een echte natuurliefhebber bent of liever een dagje gaat winkelen, Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp is het ideale hotel. Kom na een gezellige dag thuis in het moderne en sfeervolle Fletcher Restaurant De Buunderkamp. Hier kun je culinair genieten van verrukkelijke klassieke seizoensspecialiteiten en prachtige wijnen. Om de dag helemaal zen af te sluiten zijn er verschillende wellnessfaciliteiten. Zo beschikt het hotel over een binnenzwembad, sauna en Turks stoombad. Ook met de kids is rekening gehouden, want er is een kidscorner waar het heerlijk vertoeven is voor kinderen. Op zoek naar een vergaderlocatie voor zakelijke doeleinden? Ook dat kan bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp, want het hotel beschikt over maar liefst 15 unieke binnen en buiten vergaderlocaties. Voor ieder wat wils!

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

Een hotel tussen de Veluwse bossen, dan hebben we het natuurlijk over Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos! Door de ideale ligging, midden op de Veluwe, is het hotel omgeven door prachtig natuurschoon. De Veluwe staat bekend om de kilometerslange fiets- en wandeltochten die je langs prachtige plekken leiden. Naast natuur biedt de omgeving van het hotel ook cultuur. Denk aan Hanzesteden, Paleis Het Loo of Pretpark Julianatoren. Na een dag op pad te zijn geweest kun je in het culinaire hart van het hotel weer even tot rust komen. Geniet in het restaurant van culinaire hoogstandjes die door de chef-kok met passie worden bereid of ga op het sfeervolle buitenterras zitten onder het genot van een hapje en een drankje.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies alle niet noodzakelijke cookies weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

 

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.