Fletcher Hotels en MBO Zadkine bundelen krachten voor een glansrijke toekomst

PER SEPTEMBER 2023 NIEUW BBL-LEERAANBOD IN INSPIRERENDE LEEROMGEVING IN ROTTERDAM

Rotterdam –  MBO Zadkine en Fletcher Hotels slaan de handen ineen en starten vanaf september 2023 met een aantrekkelijk BBL-leeraanbod op mbo niveau 2, 3 en 4. Deze unieke samenwerking komt voort uit de groeiende vraag naar getalenteerde professionals in de hospitality sector, waarin Fletcher Hotels de perfecte inspirerende leeromgeving beschikbaar heeft. Met deze samenwerking creëren de partijen samen diverse opleidingen in een realistische leeromgeving bij Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam.

Opleidingen en leermiddelen betaald door Fletcher
De opleidingen bestaan wekelijks uit vier praktijkdagen bij Fletcher Hotels en één theoriedag georganiseerd door Zadkine. Studenten die starten met een opleiding worden direct ingezet als lerende medewerker bij Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam en ontvangen daarbij meteen een fulltime salaris. In overleg kunnen studenten ook werken in andere hotels van Fletcher Hotels. Daarnaast worden de opleiding en de benodigde leermiddelen betaald door Fletcher Hotels. Naast lessen van ervaren docenten van Zadkine, worden er ook praktijklessen en workshops gegeven door professionals uit het werkveld. Samen zorgen zij ervoor dat de studenten na het doorlopen van de opleiding beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de hospitality sector.

Baangarantie na het behalen van diploma
Een bijkomend voordeel is dat de studenten bij het behalen van het diploma gegarandeerd een vaste baan hebben bij Fletcher Hotels. Ook kunnen zij rekenen op diverse doorgroeimogelijkheden. “Leren in de praktijk is voor velen een ideale manier om te werken aan de toekomst. Binnen Fletcher zijn hier oneindig veel mogelijkheden voor. Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam is in deze samenwerking met Zadkine een fantastisch voorbeeld. Een groot hotel waarnaast leisure ook een grote zakelijke doelgroep gebruik van maakt en waar veel te leren valt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we naast een goede leeromgeving met de juiste begeleiding op de werkvloer door professionals, ook een vervolg bieden en de inzet belonen met een aanstelling binnen ons bedrijf. Er liggen binnen Fletcher voor eenieder vele kansen.” vertelt Ben de Ruijter, Director of Operations Fletcher Hotels.

Kansen voor werkzoekenden, carrièreswitchers en horeca-professionals
Met de BBL- opleidingen richten Zadkine en Fletcher Hotels zich niet uitsluitend op vmbo- en havo-studenten. Deze samenwerking biedt ook mogelijkheden voor zij-instromers, carrièreswitchers en mensen die al in de horeca werkzaam zijn en hun kennis en vaardigheden willen verbreden. Perry van Milt, directeur van het Zadkine Horeca College, vertelt: “In een krappe arbeidsmarkt zorgen Zadkine en Fletcher voor een enorme doorbraak. Wij stellen studenten, werkzoekenden en switchers in staat om het beste uit zichzelf te halen. Samen zorgen we voor een (werk)plek waar je kunt leren en groeien, inclusief een pakket gunstige arbeidsvoorwaarden.”

Meer informatie over deze BBL-opleiding is te lezen op: www.werkenbijfletcher.nl/BBL

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan