Splinternieuw hotel in Marknesse verwelkomt eerste gasten

Feestelijk opening van Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse op 31 maart

Marknesse – Na een verbouwingsperiode aan het bestaande pand aan de Voorsterweg in Marknesse, gaan op vrijdag 31 maart eindelijk de deuren van het splinternieuwe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse open voor gasten. Het hotel telt 112 luxe hotelkamers, een culinair à la carte restaurant, twee verschillende meetingrooms en meer dan voldoende gratis parkeerplekken. Na de ludieke personeel wervingsactie met de ‘Fletcher’s Sollicitaxi’ afgelopen januari, staan de hotelmanager en zijn team te popelen om gasten in de watten te leggen.

Nieuw bestemmingsplan gaf mogelijkheden
Het pand, voormalig Dyntes Tech Park, diende voorheen als bedrijfsverzamelgebouw waar bedrijven met innovatieve technologieën samenkwamen. Helaas lukte het de eigenaar niet om bedrijven te werven en behouden. Na overleg tussen de eigenaar en gemeente, is het bestemmingsplan van het pand gewijzigd naar een recreatieve bestemming. “Toen bekend werd dat het pand in gebruik genomen mocht worden voor recreatie, zagen wij direct potentie in het gebouw en de locatie. Het pand ligt namelijk midden in het groen en direct aan het Waterloopbos. Op deze mooie plek hebben we, na een lange verbouwingsperiode, een splinternieuw hotel weten te realiseren dat perfect aansluit bij onze doelgroep en op het huidige aanbod van Fletcher Hotels. Door het toevoegen van dit hotel aan ons portfolio zijn we nu ook in de provincie Flevoland vertegenwoordigd.” aldus Ben de Ruijter - Director of Operations bij Fletcher Hotels.

Splinternieuw hotel in Flevoland
Het nieuwe en moderne hotel aan het water, dat op 31 maart open gaat, beschikt over 112 comfortabele kamers, een sfeervol à la carte restaurant met grote open keuken en oeverterras, een gezellige bar en twee ruime multifunctionele feest- en vergaderzalen. Bij aankomst in dit hotel waan je je echt even in een andere wereld, want vanaf het oeverterras heb je een prachtig uitzicht over het water en de groene omgeving. Door de zeer gunstige ligging is dit hotel geschikt voor natuur- en cultuurliefhebbers. Het hotel is namelijk gelegen aan natuurmonument het Waterloopbos en op korte afstand bevindt zich Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ook een bezoekje aan Giethoorn, het Venetië van Nederland, ligt binnen de mogelijkheden wanneer je in dit hotel verblijft.

Feestelijke kennismaking
Uiteraard wordt de opening groots gevierd door Fletcher. Wie benieuwd is naar het hotel en als eerste gast wilt verblijven in dit nieuwe hotel, is van harte welkom. Er kan gebruik worden gemaakt van een speciaal samengesteld kennismakingsarrangement. Meer informatie hierover is te vinden op www.hotelmarknesse.nl/kennismakingsarrangement.

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan