Fletcher Hotels opent Racepark Uden-Veghel in Teugel

 

Officiële opening Racepark op 14 juli 2022 bij Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

UDEN –  Op donderdag 14 juli a.s. openen de deuren van het tweede Racepark in Nederland in Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel. In het splinternieuwe Racepark, gevestigd in de Sportsbar van het hotel, kan er in een hypermoderne simulator geracet worden op diverse circuits in verschillende racewagens. Tot in het kleinste detail wordt de echte situatie nagebootst, waardoor gasten zich volledig op het circuit wanen en een zeer realistische beleving ervaren.

Racepark Uden-Veghel
In de simulators van Racepark Uden-Veghel kan er met 320 km/u geracet worden over ons eigen Circuit Park Zandvoort of Circuit de Spa-Francorchamps in België, maar is het ook mogelijk om deel te nemen als een ware rallycoureur aan een race door de woestijn. De geluids- en lichteffecten van de simulator zorgen samen met de levensechte vibraties voor een bijzondere ervaring die de echte situatie tot in detail nabootst. Racepark Uden-Veghel beschikt over geavanceerde simulators waarin met een gezelschap tot 27 personen geracet kan worden op verschillende circuits naar keuze. Een race is altijd met het eigen gezelschap en begint met een 30 minuten training, waarna de echte race tegen elkaar van start gaat.

Unieke beleving
“Vakantie vieren in eigen land wordt ieder jaar populairder. Als Fletcher Hotels spelen we hierop in door onze faciliteiten steeds verder uit te breiden met onder andere zwembaden, bowlingbanen, klimparken, bootverhuur en vanaf heden ook Raceparken. Fletcher Hotels is continue op zoek naar unieke samenwerkingen om ons aanbod te verreiken, waaronder deze samenwerking met Racepark” aldus Laurence Drescher – Commercieel manager Fletcher Hotels.

“Racepark Uden-Veghel ziet er waanzinnig uit, is modern en beschikt over de allernieuwste technieken. Het is een hele mooie toevoeging op ons huidige aanbod aan activiteiten om de beleving voor onze hotelgasten nog completer te maken voor zowel jong als oud. Gasten hoeven zich bij ons geen moment te vervelen. Uiteraard zijn gasten die niet bij ons overnachten ook van harte welkom in ons nieuwe Racepark. En goed nieuws, op dit moment zijn we zelfs al bezig om het volgende Racepark in Fletcher Hotel Amsterdam te openen.”

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel
Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel is gelegen aan natuurgebied De Maashorst in Brabant en beschikt over 50 kamers, 7 multifunctionele feest- en vergaderzalen, een sfeervol à la carte restaurant met ruim terras en voldoende buitenactiviteiten zoals een midgetgolfbaan en klimpark.

Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige Sportsbar waar, wanneer het mogelijk is, een live sportwedstrijd wordt uitgezonden op een groot televisiescherm. Naast het Racepark is de Sportsbar voorzien onder andere van 10 bowlingbanen, dartborden en pooltafels.

Lees meer op: https://www.hotelteugel.nl/nl/hotel/racepark

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan