Fletcher Hotels introduceert: het Super relaxed op reis Arrangement


Bij twee Fletcher Hotels op Rotterdam The Hague Airport

NIEUWEGEIN –  Rotterdam The Hague Airport biedt gasten sinds deze week de mogelijkheid om de avond voor vertrek hun ruimbagage af te geven op de luchthaven. Op deze manier kunnen ze de volgende dag direct door naar de securitycheck, wat de dag van reizen erg relaxed maakt. Fletcher Hotels heeft maar liefst twee hotels op Rotterdam The Hague Airport met in totaal 263 kamers en ruim 400 parkeerplaatsen en speelt hier met een nieuw arrangement op in.

Relaxed op vakantie
Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam en Fletcher Hotel Rotterdam-Airport introduceren vanaf aanstaande zaterdag het ‘Super relaxed op reis Arrangement’. Door gebruik te maken van dit arrangement kunnen gasten de avond voordat zij gaan reizen hun ruimbagage afgeven op de airport en vervolgens heerlijk dineren in het sfeervolle à la carte restaurant, overnachten in één van de twee hotels en de volgende ochtend voor vertrek genieten van een uitgebreid ontbijt. Om helemaal zorgeloos op vakantie te gaan is het zelfs mogelijk om voorafgaand een parkeerplaats te reserveren, zodat gedurende de vakantie de auto veilig geparkeerd staat in de overdekte parkeergarage.

Een vliegende start
“Met dit arrangement start je vakantie goed; zonder stress en super relaxed. Geen gebroken nacht door het vroeg vertrekken naar het vliegveld, geen last van het verkeer in de ochtend en geen lange rijen bij het afgeven van je bagage. In plaats daarvan geniet je de avond voor vertrek van een heerlijk diner, slaap je met een gerust hart in een comfortabel hotelbed en kun je de volgende ochtend vanaf 05.00 uur aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt. Beter kan je vakantie niet beginnen” aldus Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels.

Fletcher Hotels
Fletcher Hotels heeft twee hotels op Rotterdam The Hague Airport. Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam beschikt over 137 kamers en ligt direct aan de landingsbaan en de ingang van de luchthaven. Dit hotel beschikt over een sfeervol à la carte restaurant, sportsbar, fitnessruimte, ruim 40 multifunctionele zalen en ruim 400 parkeerplaatsen. Het 3-sterren Fletcher Hotel Rotterdam-Airport beschikt over 126 kamers, een ontbijtrestaurant en een mini-market die 24/7 geopend is. Beide hotels liggen op loopafstand van de incheckbalie van Rotterdam The Hague Airport.
 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. We laten je graag nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.