Fletcher Hotels introduceert: het Super relaxed op reis Arrangement


Bij twee Fletcher Hotels op Rotterdam The Hague Airport

NIEUWEGEIN –  Rotterdam The Hague Airport biedt gasten sinds deze week de mogelijkheid om de avond voor vertrek hun ruimbagage af te geven op de luchthaven. Op deze manier kunnen ze de volgende dag direct door naar de securitycheck, wat de dag van reizen erg relaxed maakt. Fletcher Hotels heeft maar liefst twee hotels op Rotterdam The Hague Airport met in totaal 263 kamers en ruim 400 parkeerplaatsen en speelt hier met een nieuw arrangement op in.

Relaxed op vakantie
Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam en Fletcher Hotel Rotterdam-Airport introduceren vanaf aanstaande zaterdag het ‘Super relaxed op reis Arrangement’. Door gebruik te maken van dit arrangement kunnen gasten de avond voordat zij gaan reizen hun ruimbagage afgeven op de airport en vervolgens heerlijk dineren in het sfeervolle à la carte restaurant, overnachten in één van de twee hotels en de volgende ochtend voor vertrek genieten van een uitgebreid ontbijt. Om helemaal zorgeloos op vakantie te gaan is het zelfs mogelijk om voorafgaand een parkeerplaats te reserveren, zodat gedurende de vakantie de auto veilig geparkeerd staat in de overdekte parkeergarage.

Een vliegende start
“Met dit arrangement start je vakantie goed; zonder stress en super relaxed. Geen gebroken nacht door het vroeg vertrekken naar het vliegveld, geen last van het verkeer in de ochtend en geen lange rijen bij het afgeven van je bagage. In plaats daarvan geniet je de avond voor vertrek van een heerlijk diner, slaap je met een gerust hart in een comfortabel hotelbed en kun je de volgende ochtend vanaf 05.00 uur aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt. Beter kan je vakantie niet beginnen” aldus Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels.

Fletcher Hotels
Fletcher Hotels heeft twee hotels op Rotterdam The Hague Airport. Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam beschikt over 137 kamers en ligt direct aan de landingsbaan en de ingang van de luchthaven. Dit hotel beschikt over een sfeervol à la carte restaurant, sportsbar, fitnessruimte, ruim 40 multifunctionele zalen en ruim 400 parkeerplaatsen. Het 3-sterren Fletcher Hotel Rotterdam-Airport beschikt over 126 kamers, een ontbijtrestaurant en een mini-market die 24/7 geopend is. Beide hotels liggen op loopafstand van de incheckbalie van Rotterdam The Hague Airport.
 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan