Fletcher Hotels neemt Hotel De Reiskoffer over


PER 1 APRIL 2022 BESCHIKT DE GROOTSTE HOTELKETEN VAN NEDERLAND OVER RUIM 110 HOTELS


NIEUWEGEIN –  Fletcher Hotels start het voorjaar met opnieuw een overname. Vanaf 1 april a.s. wappert de Fletcher vlag op het pand van het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer, voorheen bekend als Hotel De Reiskoffer. Het veelzijdige hotel, gelegen tussen Roosendaal en Breda, is gesitueerd in een voormalig klooster en beschikt over vele faciliteiten en activiteiten voor een onbezorgd verblijf. Ook staat het hotel bekend om de oneindige zakelijke mogelijkheden. De overname van het hotel zorgt voor een mooie uitbreiding van het reeds brede aanbod van Fletcher Hotels.

Zeer veelzijdig hotel

“Wij hebben de handtekening gezet voor de overname van Hotel De Reiskoffer. Een authentiek hotel met een eigentijds jasje dat zich bevindt in het prachtige Bosschenhoofd, tussen de grote steden Roosendaal en Breda. Het hotel is een geweldige aanwinst op onze collectie hotels in Nederland. Met de aankoop neemt Fletcher Hotels ook het personeel over” vertelt Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels. Het hotel beschikt over 56 comfortabele hotelkamers, waaronder enkele familiekamers en
appartementen. In het hotel bevindt zich ook een culinair à la carte restaurant en het heeft een gezellige bar, een knusse lounge, een ruim terras, een uitgebreide fitnessruimte en niet te vergeten een authentieke kapel. Het hotel is gesitueerd in een voormalig klooster, waarvan je de elementen nog terug ziet. “Het hotel heeft een gastenwaardering van 9.8. Het hotel staat bekend om de warme vriendelijke sfeer, de persoonlijke aandacht voor de gast, het is zeer veelzijdig, biedt goede service en
is vooral heel gezellig... Echt een typisch Fletcher hotel!”
.

In de nabije omgeving van het hotel liggen natuurreservaat Het Gastels Laag en natuurgebied Pannenhoef, maar ook populaire trekpleisters als de Efteling, Monkey Town Breda en SnowWorld Ruchpen liggen in de buurt. De locatie van het hotel is centraal ten opzichte van stad en natuur, maar is zeker uniek waarmee het bijdraagt aan het handelsmerk van Fletcher Hotels: ‘hotels gelegen op de
mooiste locaties in Nederland!’.

Zakelijke mogelijkheden
Naast het aanbod voor leisure gasten beschikt het hotel ook over oneindige zakelijke mogelijkheden. Met de 8 multifunctionele vergaderzalen in verschillende inspirerende thema’s die voorzien zijn van alle gemakken zijn zakelijke verblijven of activiteiten gemakkelijk en volledig naar wens in te vullen. De sfeervolle brasserie en authentieke kapel zijn in te zetten voor zowel een zakelijk ontbijt, een zakelijke lunch of een zakelijk diner. Daarnaast is het hotel een officiële trouwlocatie met een tal aan  

mogelijkheden. “Kortom, het hotel bevat alle ingrediënten om elk verblijf onvergetelijk te maken voor zowel de leisure als de zakelijke gasten” aldus Rob Hermans.

De toekomst
Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen dat is uitgegroeid tot een keten met ruim 110 unieke hotels in eigendom. De groei van de hotelketen zet gestaag door. Ook het aantal restaurants groeit in een vloeiende stijgende lijn. De hotelketen verwacht in 2022 nog enkele mooie projecten te kunnen delen.   


 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan