Fletcher Hotel Rotterdam-Airport is ready for boarding

Fletcher Hotels opent deuren van splinternieuw hotel op Rotterdam Airport.

NIEUWEGEIN – Fletcher Hotels opent op 11 maart a.s. de deuren van het splinternieuwe Fletcher Hotel Rotterdam-Airport. De bouw van het hotel is zeer voorspoedig verlopen. Het nieuwe hotel ligt naast Rotterdam The Hague Airport en op steenworp afstand van het centrum van Rotterdam. Het hotel beschikt over 126 comfortabele hotelkamers en alle moderne technieken voor o.a. de mini-market en de stroomvoorziening. Met de opening van het hotel blijft Fletcher Hotels doorgroeien en biedt hiermee nog meer keuze aan zowel de leisure als de zakelijke gast.

Nieuwer dan nieuw naast Rotterdam The Hague Airport
Het splinternieuwe, moderne hotel bevindt zich direct naast Rotterdam The Hague Airport. Vanuit het hotel is het enkele minuten met de fiets, auto of openbaar vervoer naar het centrum van Rotterdam. Een omgeving met vele mogelijkheden en de ideale uitvalsbasis voor gasten die op (mini)vakantie gaan, maar ook voor de zakelijke gasten. “We zijn beretrots op de opening van dit fantastische nieuwe hotel en staan te poppelen om de eerste gasten te mogen verwelkomen” vertelt Daan ten Seldam – Hotel Manager Fletcher Hotel Rotterdam-Airport.

Het hotel beschikt over 126 moderne kamers, waaronder driepersoonskamers, familiekamers en studio’s. “Heerlijk om daar als allereerste gast van gebruik te mogen maken. Dat maak je als hotelgast waarschijnlijk niet heel vaak mee!” zegt Daan ten Seldam. “Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd, is er van alles te verkrijgen in de mini-market en vindt men er de nieuwste ontwikkelingen zoals zonnepanelen en warmtepompen.”

Samenwerking tussen hotels
Op 10 meter afstand van Fletcher Hotel Rotterdam-Airport is Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam gelegen. Gasten van Fletcher Hotel Rotterdam-Airport kunnen ook gebruikmaken van de faciliteiten van dit uitgebreide hotel die tevens zeer interessant is voor de zakelijke gast vanwege de grote en hoeveelheid zalen voor meetings en events. “Op 11 maart a.s. staan de eerste overnachtingen al ingeboekt. Deze gasten kunnen genieten van een moderne hotelkamer, een prachtige lobby, lekkernijen uit de mini-market, uitzicht op het vliegveld en natuurlijk onze gastvrijheid. Voor een uitgebreid culinair diner, een gezellige borrel in de sportsbar of een sportmoment in de fitnessruimte kunnen gasten terecht bij Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam. Een geweldige samenwerking tussen de nieuwe hotels in Rotterdam!” aldus Daan ten Seldam.

Fletcher heeft een ‘Park and Fly’ arrangement beschikbaar gesteld, waarbij de auto veilig overdekt geparkeerd staat tijdens het verblijf. Meer informatie over deze mogelijkheid is te vinden op www.fletcherairporthotel.nl/nl/parkeren.

Boeken al mogelijk...
Fletcher Hotels komt met een ludieke openingsactie voor het splinternieuwe hotel. Gasten kunnen het kennismakingsarrangement boeken om als eerste gast in het hotel te verblijven. Meer informatie hierover is te vinden op www.fletcher.nl/kennismaken.
 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan