Fletcher Hotels koopt Golden Tulip Zevenbergen

 

Per 1 november gaat Golden Tulip in Zevenbergen over naar Fletcher Hotels


NIEUWEGEIN –  Fletcher Hotels opent op 1 november a.s. haar deuren van het overgenomen hotel in Zevenbergen nabij Moerdijk. Het veelzijdige hotel is zeer centraal gelegen, namelijk aan de A17 en vlak bij industriegebied Port of Moerdijk. Dit maakt het hotel voor de zakelijke markt zeer aantrekkelijk. Ook voor Leisure gasten is het hotel uitermate geschikt door de ligging in het groene hart van West-Brabant tussen Nationaal Park De Biesbosch en de bruisende stad Breda. Met de opening van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk biedt de grootste hotelketen van Nederland nog meer keuze aan zowel de zakelijke als Leisure markt.


Fletcher Hotels groeit door
De groei van de grootste hotelketen van Nederland zet gestaag voort. Recentelijk werden drie nieuwe hotels in Zeeland toegevoegd aan het portfolio. Per 1 november a.s. zal ook het voormalige Golden Tulip Hotel Zevenbergen worden toegevoegd aan het aanbod onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk. “We kunnen opnieuw spreken van een mooie toevoeging aan ons ruime portfolio. Het hotel past door de ligging, grootte en de faciliteiten perfect bij Fletcher Hotels. Zeker voor de zakelijke markt is dit hotel zeer aantrekkelijk”, aldus Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels.

Zakelijke (groeps)overnachtingen
Het sfeervolle hotel beschikt over 73 comfortabele hotelkamers, waarvan 10 luxe kamers. Daarnaast bevat het hotel het culinaire à la carte restaurant Auberge 1953 met ruim terras, een gezellige hotelbar, een fitnessruimte en een sfeervolle zithoek met openhaard. Het hotel heeft een centrale ligging aan de A17 en nabij grote steden als Breda, Rotterdam en Dordrecht. De fijne locatie midden in het zakelijke net van deze steden en vlak bij industriegebied Port of Moerdijk zorgt ervoor dat het hotel al vele zakelijke groepen heeft mogen huisvesten. Bedrijven als Shell en SAP maken al jaren gebruik van het hotel voor groepsovernachtingen tijdens zakelijke evenementen en meerdaagse trainingen. Het restaurant en de hotelbar kunnen ingezet worden voor private lunch of private dining tijdens de zakelijke (groeps)overnachtingen.

Veelzijdige omgeving
Het gezellige hotel bevindt zich in de groene natuurrijke omgeving rondom Zevenbergen. Naast de centrale locatie voor zakelijke gasten, heeft het hotel ook een veelzijdige omgeving voor Leisure hotelgasten. Nationaal Park De Biesbosch en natuurgebieden als Liesbos en Laarzenpad liggen op korte afstand van het hotel. Ook trekpleisters als de Efteling, Waterspeelpark Splesj en Monkey Town Breda zijn gemakkelijk te bereiken vanuit het hotel, net als de steden Breda, Roosendaal en Oosterhout. Deze centrale ligging van het hotel op 10 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Zevenbergen draagt bij aan het handelsmerk van Fletcher Hotels: ‘’Alle hotels liggen op fantastische locaties in Nederland!”

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie en zijn geheel anoniem. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.