Fletcher Hotels tekent partnership met BNXT League‘s-HERTOGENBOSCH – Fletcher Hotels heeft op zaterdag 11 september 2021 een partnership getekend met de nieuwe Belgisch-Nederlandse basketbalcompetitie BNXT League, voor de duur van 1 jaar, lopend van 1 september 2021 tot en met 31 augustus 2022. Beide partijen zijn verheugd op deze samenwerking en kijken uit naar een start van een langdurige relatie.

Op de BNXT Media Day, op zaterdag 11 september jl., werd in De Maaspoort Sports & Events te  ’s-Hertogenbosch  het  partnership  getekend.  De  plechtigheid  werd  gevolgd  door  de allereerste  editie  van  de  BNXT  Supercup,  de  wedstrijd  tussen  de  Belgische  kampioen  en bekerwinnaar FILOU Oostende en de Nederlands kampioen Zorg en Zekerheid Leiden. Deze werd gewonnen door FILOU Oostende die de geschiedenis ingaat als de eerste BNXT Supercup
winnaar.

De samenwerking tussen Fletcher Hotels en BNXT League biedt, in het belang van de teams
en de clubs, vanaf heden:

  • Een centraal aanbod voor sportmaaltijden bij (uit)wedstrijden.
  • Een vaste prijs voor teams die willen overnachten bij uitwedstrijden.
  • Een vast kortingspercentage voor medewerkers van de BNXT League.   


De  BNXT  League  is  een  professionele  basketbalcompetitie  in  België  en  Nederland.  De competitie is het hoogste niveau binnen zowel het Nederlandse als het Belgische basketbal en wordt een gecombineerde competitie ter vervanging van de DBL (Dutch Basketball League) en PBL (Pro Basketball League). Het eerste seizoen van de BNXT League is seizoen 2021-22 en begint  op  24  september  2021.  De  clubs  die  momenteel  actief  zijn  in  de  Dutch  Basketball League  (11  clubs)  en  de  Pro  Basketball  League  (10  clubs)  hebben  allen  een  licentie  voor deelname aan het eerste seizoen van de BNXT League.

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan