Fletcher Hotels tekent partnership met BNXT League‘s-HERTOGENBOSCH – Fletcher Hotels heeft op zaterdag 11 september 2021 een partnership getekend met de nieuwe Belgisch-Nederlandse basketbalcompetitie BNXT League, voor de duur van 1 jaar, lopend van 1 september 2021 tot en met 31 augustus 2022. Beide partijen zijn verheugd op deze samenwerking en kijken uit naar een start van een langdurige relatie.

Op de BNXT Media Day, op zaterdag 11 september jl., werd in De Maaspoort Sports & Events te  ’s-Hertogenbosch  het  partnership  getekend.  De  plechtigheid  werd  gevolgd  door  de allereerste  editie  van  de  BNXT  Supercup,  de  wedstrijd  tussen  de  Belgische  kampioen  en bekerwinnaar FILOU Oostende en de Nederlands kampioen Zorg en Zekerheid Leiden. Deze werd gewonnen door FILOU Oostende die de geschiedenis ingaat als de eerste BNXT Supercup
winnaar.

De samenwerking tussen Fletcher Hotels en BNXT League biedt, in het belang van de teams
en de clubs, vanaf heden:

  • Een centraal aanbod voor sportmaaltijden bij (uit)wedstrijden.
  • Een vaste prijs voor teams die willen overnachten bij uitwedstrijden.
  • Een vast kortingspercentage voor medewerkers van de BNXT League.   


De  BNXT  League  is  een  professionele  basketbalcompetitie  in  België  en  Nederland.  De competitie is het hoogste niveau binnen zowel het Nederlandse als het Belgische basketbal en wordt een gecombineerde competitie ter vervanging van de DBL (Dutch Basketball League) en PBL (Pro Basketball League). Het eerste seizoen van de BNXT League is seizoen 2021-22 en begint  op  24  september  2021.  De  clubs  die  momenteel  actief  zijn  in  de  Dutch  Basketball League  (11  clubs)  en  de  Pro  Basketball  League  (10  clubs)  hebben  allen  een  licentie  voor deelname aan het eerste seizoen van de BNXT League.

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie en zijn geheel anoniem. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.