Fletcher Hotels neemt Amadore Hotels Zeeland over


NIEUWEGEIN – Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland, breidt per 2 augustus 2021 het aanbod in Zeeland uit met de overname van de 3 luxe Amadore hotels in de steden Middelburg, Vlissingen en Kamperland. De koop van de hotels zet hiermee de teller van het aantal Zeeuwse Fletcher hotels op 12 en het totale portfolio van Fletcher hotels in Nederland op 105. De hotelketen, welke een gevarieerd aanbod hotels voor ieder segment binnen de hotelbranche beschikbaar heeft, neemt hiermee een unieke positie in.

Luxueuze hotels
De nieuwe Zeeuwse hotels die per 2 augustus a.s. onder de Fletcher vlag zullen draaien, stralen één en al luxe uit en zijn gelegen op de prachtigste plekken in Zeeland. De aankoop van de 3 hotels betreft de exploitatie en het onroerend goed, ook neemt Fletcher Hotels al het personeel over. “Met de overname van deze Amadore hotels wordt Fletcher Hotels weer een stuk mooier, groter en completer. De 3 hotels passen naadloos in onze portefeuille en voegen stuk voor stuk iets bijzonders toe. Door de ligging, de grootte en de faciliteiten wordt Fletcher Hotels in Zeeland nog groter. Met 12 hotels in Zeeland gaan we nog meer gasten een mooie beleving geven deze zomer. Wij zijn erg blij dat deze overname gelukt is”, aldus Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels.

Verruiming aanbod in hoogseizoen
De overdracht van de hotels door Amadore aan Fletcher zal plaatsvinden in de drukste vakantiemaanden van het jaar. Gezien de expertise van Fletcher alsmede de overname van het huidige personeel, verwachten beide partijen dat dit, evenals eerdere overnamen door Fletcher, soepel zal verlopen en kunnen gasten in het hoogseizoen al genieten in de nieuwe hotels. De hotels zullen per 2 augustus a.s. draaien onder de namen:

Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg
Fletcher Hotel-Restaurant Arneville-Middelburg is een 4-sterren hotel wat staat voor luxe, comfort, kwaliteit en goede smaak. Het hotel is gelegen vlak bij het historische hart van Middelburg, wat het de perfecte uitvalsbasis voor een citytrip maakt. Het hotel beschikt over 47 comfortabele hotelkamers, studio’s en suites, een sfeervol à la carte restaurant, een gezellige bar en lounge, een ruim terras en een uitgebreide fitnessruimte. Daarnaast zijn er oneindig veel mogelijkheden voor feesten en partijen en zakelijke evenementen door de 3 multifunctionele zalen.

Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen
Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen bevindt zich op een unieke locatie in Vlissingen met aan de ene zijde de historische stad Vlissingen en aan de andere zijde de levendige boulevard en het strand van Vlissingen. Het hotel heeft 78 royale en stijlvolle suites en hotelkamers met uitzicht op zeezijde of stadszijde. Het hotel beschikt ook over een uitgebreide fitnessruimte, een sauna, 2 sfeervolle à la carte restaurants, een luxe lounge, een gezellige serre en meerdere ruime terrassen met prachtig uitzicht over zee. Ook dit hotel heeft alle mogelijkheden voor feesten, partijen en zakelijke evenementen met de 2 multifunctionele zalen.

Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen
Het Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen is een 4-sterren hotel wat is gelegen tussen de stormvloedkering, het Veerse Meer en het Banjaardstrand. De 78 hotelkamers, suites en appartementen zijn een oase van rust, luxe en comfort. Het hotel heeft ook de beschikking over een uitgebreide fitnessruimte, een sfeervol à la carte restaurant, een gezellige lounge en een ruim terras. De oneindige mogelijkheden voor feesten, partijen en zakelijke evenementen zijn ook in dit nieuwe hotel aanwezig met de 3 multifunctionele zalen. Het veelzijdige hotel bevat ook de nieuwste BLUE locatie, namelijk BLUE Wellnessresort Kamperduinen. Dit luxe wellnessresort beschikt over 15 sauna- en wellnessfaciliteiten, een uitgebreid beautycentrum en een ruime wellnesstuin. 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. We laten je graag nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.