Fletcher Hotels maakt luxe en milieuvriendelijke bootverhuur mogelijk


Hotelketen start samenwerking met Sloepdelen en Blue Harbor

NIEUWEGEIN – Fletcher Hotels is nieuwe samenwerkingen aangegaan met Sloepdelen en Blue Harbor. Deze samenwerkingen geven de grootste hotelketen van Nederland de mogelijkheid tot het aanbieden van luxe en milieuvriendelijke bootverhuur aan hotelgasten. Het nieuwe aanbod luxe bootverhuur is ideaal met de mooie zonnige dagen in het vooruitzicht en is per juni mogelijk bij 3 prachtige Fletcher hotels met eigen aanlegsteiger, namelijk in het Noord-Hollandse Loosdrecht en Huizen en het Zeeuwse Arnemuiden.

Luxe en milieuvriendelijke sloep
De e-sloepen van Sloepdelen en Blue Harbor zijn ruime krachtige sloepen, geschikt voor 12 personen en varen volledig elektrisch, waardoor het ontdekken van de mooiste plekken vanaf het water een milieuvriendelijk dagje uit wordt. Er is geen vaarbewijs nodig voor het huren van een e-sloep, deze is uitermate gebruiksvriendelijk en door iedereen te besturen. De mooie, stijlvolle en moderne sloepen zijn allen volledig ingericht met comfortabele zit- en rugkussens, ideaal voor langere vaartochten. Vanwege een actieradius van meer dan 100 kilometer kan er een non-stop vaartocht van wel 15 uur worden gemaakt. Dat betekent maximaal genot van een heerlijk dagje in luxe op het water.

“Het aanbieden van deze luxe e-sloepen zijn een mooie aanvulling bij de 3 hotels en bieden onze gasten de kans om Nederland op een hele andere manier te beleven. De hotels liggen allen aan plassen en meren van prachtige natuurgebieden die uitnodigen om te worden ontdekt, dat willen wij onze gasten niet ontnemen. Ook beschikken de hotels over een eigen aanlegsteiger, daar mogen de sloepen natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn blij de dieselboten verkocht te hebben en als hotelketen de stap te hebben gezet naar milieuvriendelijke e-sloepen. Aangezien de e-sloepen zonder vaarbewijs kunnen worden gehuurd en zeer goed te besturen zijn door zowel ervaren als onervaren vaarders, is dit een leuke ervaring voor zowel jong als oud ”, aldus Laurence Drescher – Commercieel Manager Fletcher Hotels.

De luxe sloep van Sloepdelen is te huur bij Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam te Loosdrecht. De luxe sloepen van Blue Harbor zijn te huur bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier te Huizen en Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer te Arnemuiden. Prachtige locaties om vanaf het water te ontdekken en leuk om te ondernemen met zowel vrienden, collega’s als met de hele familie. Het vaartochtje kan compleet worden gemaakt met een picknickmand, steigermenu of andere snacks en dranken, welke gemakkelijk kunnen worden bijgeboekt op alle locaties.

Sloepdelen en Blue Harbor
Zowel Sloepdelen als Blue Harbor zijn snel groeiende ondernemingen die zich inzetten voor een milieuvriendelijk dagje eropuit. Een unieke ervaring beleven op het water in luxe staat bij beide centraal. De dynamische groei en de enthousiaste drive in combinatie met de maatschappelijke verantwoordelijkheid van deze ondernemingen staan in lijn met de missie en visie van Fletcher Hotels. Hierdoor was de keuze om een vruchtbare samenwerking met elkaar aan te gaan snel gemaakt.

Meer informatie over de verhuur: https://sloephuren.fletcher.nl/nl/ 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. We laten je graag nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.