Splinternieuw Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen is geopend

EMMEN – Op 26 maart a.s. opent Fletcher Hotels de deuren van het splinternieuwe hotel in het centrum van Emmen, direct tegenover WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. De opening van het luxe Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen, met het sfeervolle restaurant ByZoo, zorgt ervoor dat de grootste hotelketen van Nederland een nieuwe parel mag toevoegen aan de huidige 103 hotels.

Splinternieuw hotel
De bouw van het splinternieuwe Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen startte 2,5 jaar geleden. Direct tegenover het hotelgebouw bevinden zich WILDLANDS Adventure Zoo en het Atlas Theater. Vanuit het hotel heeft de gast uitzicht over het Raadhuisplein en een groot deel van het centrum van Emmen. “Het hotel heeft een schitterend uitzicht en alle trekpleisters liggen op steenworp afstand. Na een avondje Youp van 't Hek of een dagje dierentuin wil je niet weer een kilometerslange rit naar huis afleggen. Dit is een veel aangenamer alternatief en maakt het dagje eropuit ook nog eens helemaal compleet!” vertelt Henk-Jan Klinkhamer – Hotel Manager Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo. Het nieuwe hotel beschikt over 88 comfortabele hotelkamers, waarvan 12 luxe kamers en 7 familiekamers. Daarnaast bevat het hotel meerdere zalen die zeer geschikt zijn voor de zakelijke gasten. De moderne faciliteiten van het hotel en de veelzijdige omgeving zorgen ervoor dat het hotel geschikt is voor jong en oud.

Shared dining Streetfood
Het luxe hotel bevindt zich in het centrum van de bruisende stad Emmen. Niet alleen het hotel is splinternieuw, ook het restaurant heeft een nieuw concept. ByZoo is daarmee het eerste nieuwe restaurantconcept binnen Fletcher. Het hip ingerichte restaurant ByZoo draait een uitgebreid shared dining concept met streetfoodgerechten vanuit de hele wereld. Op de menukaart staan gerechten zoals ByZoo Burger, Kipsaté Bali, Gamba’s Piri Piri en Bavette Chimichurri. Ook aan de kinderen is gedacht met de uitgebreide kinderkaart. De buitenlandse invloeden van het restaurant staan in lijn met de verschillende ontdekkingswerelden in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, zo sluiten het hotel en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen nauw op elkaar aan. Naast het restaurant bevat het hotel ook een gezellige bar en ruim dakterras met voor de kinderen een kidscorner met klimtoestel. Ook beschikt het hotel over 3 vergaderzalen met een capaciteit van 20 personen per zaal en 1 feestzaal voor bruiloften, feesten en partijen met een capaciteit van maximaal 200 personen. “Wij zijn druk met de laatste voorbereidingen en kunnen niet wachten om onze hotelgasten te ontvangen in ons nieuwe hotel en restaurant en hen volledig in de watten te leggen” aldus een enthousiaste Henk-Jan Klinkhamer – Hotel Manager Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen. Hij is de nieuwe Hotel Manager en staat te popelen om de gasten volledig in de watten te laten leggen.

Veelzijdige omgeving
Naar de unieke locaties van Fletcher Hotels heeft ook het hotel in Emmen een unieke locatie met ligging in een veelzijdige omgeving. Het hotel bevindt zich direct tegenover WILDLANDS Adventure Zoo Emmen in het centrum van de bruisende stad. Naast deze trekpleister zijn ook Kabouterland, Plopsa Indoor Coevorden en Attractiepark Slagharen in de nabije omgeving gelegen. De omgeving zit ook vol met bekende natuurtrekpleisters zoals Natuurgebied Sleenerzand, het Veenpark, het Hunebedcentrum en Speelbos Emmerdennen. Het hotel is gelegen aan het Winkelcentrum de Weiert, het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland. Daarnaast is het nieuwe hotel door de centrale ligging goed bereikbaar zowel per auto als met het openbaar vervoer.
 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan