Het boek ‘Rijks: Masters of the Golden Age’ te bewonderen bij Fletcher Hotel Amsterdam

Amsterdam – Donderdagmiddag 13 juli 2017 is de Limited Edition van het boek ‘Rijks: Masters of the Golden Age’ afgeleverd in Fletcher Hotel Amsterdam. Het bijzondere boek, met schilderijen uit de Gouden Eeuw, is de aankomende periode te bezichtigen op de 18e  etage van het futuristische Fletcher Hotel Amsterdam. 

Rijks: Masters of the Golden Age

Rijks: Masters of the Golden Age is de nieuwste uitgave van Marcel Wanders en is een eerbetoon aan de 17e-eeuwse Nederlandse meesterwerken van de prestigieuze Eregalerij van het Rijksmuseum in Amsterdam. De unieke kunstuitgave combineert verfijnde materialen met de meest innovatieve technieken en inzichten van bekende kunstenaars en denkers uit de hele wereld. In het boek staan meer dan 60 iconische schilderijen, zoals De Nachtwacht van Rembrandt en Het Melkmeisje van Vermeer. Hedendaagse toonaangevende denkers leggen in het boek uit hoe hun blik op de wereld door deze schilderijen is beïnvloed. Het boek is gedrukt met verfijnde technieken op hoogwaardig papier en is beschikbaar in drie edities: een Coffee Table Book, een Limited Edition en een Unique Art Edition. De Limited Edition is tot 30 september 2017 te bezichtigen op de 18e  etage van Fletcher Hotel Amsterdam, Schepenbergweg 50 te Amsterdam. 

‘’Ik vind het ontzettend gaaf dat wij het boek in ons hotel mogen presenteren. De schilderijen uit de Gouden Eeuw worden in het boek weergegeven en wat het zo bijzonder maakt, is dat er ingezoomd wordt op elk schilderij. Hierdoor zijn de details nog beter zichtbaar’’ aldus Ben de Ruijter, Hotelmanager van Fletcher Hotel Amsterdam."

Winactie 

Bezoekers kunnen tot en met 30 september 2017 kans maken op een Coffee Table Book van ‘Rijks: Masters of the Golden Age’ door mee te doen aan de speciale winactie. Alle foto’s die van de Limited Edtion in Fletcher Hotel Amsterdam worden gemaakt en gedeeld op Instagram of Facebook met #FletcherRijks maken kans op de prijs. Voor meer informatie zie www.fletcher.nl/rijks

Fletcher Hotel Amsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam is een futuristisch designhotel gelegen aan de A2 en A9 bij Amsterdam. Het 4-sterren beschikt over 120 luxe kamers en 6 multifunctionele vergaderruimten. Op de bovenste etages bevinden zich SKYlounge en SKYrestaurant Pi. Tot en met 30 september 2017 bereidt de chef-kok een dagelijks wisselend 6-gangen amusediner geïnspireerd op het boek ‘Rijks: Masters of the Golden Age’. De chef-kok bekijkt elke dag een deel van het boek en zal aan de hand daarvan zijn menukeuze maken. Reserveren van het diner is verplicht en kan via info@fletcherhotelamsterdam.nl of 020 - 31 13 670.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan