Het boek ‘Rijks: Masters of the Golden Age’ te bewonderen bij Fletcher Hotel Amsterdam

Amsterdam – Donderdagmiddag 13 juli 2017 is de Limited Edition van het boek ‘Rijks: Masters of the Golden Age’ afgeleverd in Fletcher Hotel Amsterdam. Het bijzondere boek, met schilderijen uit de Gouden Eeuw, is de aankomende periode te bezichtigen op de 18e  etage van het futuristische Fletcher Hotel Amsterdam. 

Rijks: Masters of the Golden Age

Rijks: Masters of the Golden Age is de nieuwste uitgave van Marcel Wanders en is een eerbetoon aan de 17e-eeuwse Nederlandse meesterwerken van de prestigieuze Eregalerij van het Rijksmuseum in Amsterdam. De unieke kunstuitgave combineert verfijnde materialen met de meest innovatieve technieken en inzichten van bekende kunstenaars en denkers uit de hele wereld. In het boek staan meer dan 60 iconische schilderijen, zoals De Nachtwacht van Rembrandt en Het Melkmeisje van Vermeer. Hedendaagse toonaangevende denkers leggen in het boek uit hoe hun blik op de wereld door deze schilderijen is beïnvloed. Het boek is gedrukt met verfijnde technieken op hoogwaardig papier en is beschikbaar in drie edities: een Coffee Table Book, een Limited Edition en een Unique Art Edition. De Limited Edition is tot 30 september 2017 te bezichtigen op de 18e  etage van Fletcher Hotel Amsterdam, Schepenbergweg 50 te Amsterdam. 

‘’Ik vind het ontzettend gaaf dat wij het boek in ons hotel mogen presenteren. De schilderijen uit de Gouden Eeuw worden in het boek weergegeven en wat het zo bijzonder maakt, is dat er ingezoomd wordt op elk schilderij. Hierdoor zijn de details nog beter zichtbaar’’ aldus Ben de Ruijter, Hotelmanager van Fletcher Hotel Amsterdam."

Winactie 

Bezoekers kunnen tot en met 30 september 2017 kans maken op een Coffee Table Book van ‘Rijks: Masters of the Golden Age’ door mee te doen aan de speciale winactie. Alle foto’s die van de Limited Edtion in Fletcher Hotel Amsterdam worden gemaakt en gedeeld op Instagram of Facebook met #FletcherRijks maken kans op de prijs. Voor meer informatie zie www.fletcher.nl/rijks

Fletcher Hotel Amsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam is een futuristisch designhotel gelegen aan de A2 en A9 bij Amsterdam. Het 4-sterren beschikt over 120 luxe kamers en 6 multifunctionele vergaderruimten. Op de bovenste etages bevinden zich SKYlounge en SKYrestaurant Pi. Tot en met 30 september 2017 bereidt de chef-kok een dagelijks wisselend 6-gangen amusediner geïnspireerd op het boek ‘Rijks: Masters of the Golden Age’. De chef-kok bekijkt elke dag een deel van het boek en zal aan de hand daarvan zijn menukeuze maken. Reserveren van het diner is verplicht en kan via info@fletcherhotelamsterdam.nl of 020 - 31 13 670.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie en zijn geheel anoniem. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.