Fletcher hotels neemt bekend ‘Golden Tulip Hotel Doorwerth’ over

Met de overname van Golden Tulip Hotel Doorwerth staat het aantal Fletcher hotels op 68 hotels

Arnhem/Vianen - Het Golden Tulip Hotel Doorwerth is overgenomen door Fletcher Hotels. Per 1 augustus 2015 gaat het hotel verder onder de naam “FLETCHER HOTEL-RESTAURANT DOORWERTH-ARNHEM;.

Bekend hotel

Het 4-sterren hotel met 117 kamers, binnen- en buitenzwembad en 23 vergaderzalen is gelegen in een rustige bosrijke omgeving tussen Arnhem en Wageningen en was voorheen erg bekend onder de naam “De Branding”. Hierna is het hotel overgenomen door Golden Tulip en verdween de naam.

Fletcher Hotels

Vanaf 1 augustus 2015 gaat het hotel verder onder de Fletcher vlag. Voor het aanwezige personeel zal de overname geen nadelige gevolgen hebben.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info