Fletcher hotels neemt bekend ‘Golden Tulip Hotel Doorwerth’ over

Met de overname van Golden Tulip Hotel Doorwerth staat het aantal Fletcher hotels op 68 hotels

Arnhem/Vianen - Het Golden Tulip Hotel Doorwerth is overgenomen door Fletcher Hotels. Per 1 augustus 2015 gaat het hotel verder onder de naam “FLETCHER HOTEL-RESTAURANT DOORWERTH-ARNHEM;.

Bekend hotel

Het 4-sterren hotel met 117 kamers, binnen- en buitenzwembad en 23 vergaderzalen is gelegen in een rustige bosrijke omgeving tussen Arnhem en Wageningen en was voorheen erg bekend onder de naam “De Branding”. Hierna is het hotel overgenomen door Golden Tulip en verdween de naam.

Fletcher Hotels

Vanaf 1 augustus 2015 gaat het hotel verder onder de Fletcher vlag. Voor het aanwezige personeel zal de overname geen nadelige gevolgen hebben.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan