Fletcher Hotels koopt Golden Tulip Val Monte (Berg en Dal)

BERG EN DAL, 19 januari 2015 - De Nederlandse hotelketen Fletcher Hotels heeft het bekende 4-sterren hotel 'Golden Tulip Val Monte' overgenomen van de familie Van Vliet.  Het merk 'Golden Tulip' gaat van de gevel verdwijnen en maakt plaats voor Fletcher Hotels.

Hotel onder nieuwe eigenaar. 

Het in 1937 opgerichte Hotel Erica in Berg en Dal door de familie Van Vliet werd al eerder door Fletcher overgenomen en nu is ook het in 1946 opgerichte Val Monte door dezelfde hotelketen ten prooi gevallen. Hotel Val Monte beschikt over 127 hotelkamers en vele zalen voor vergaderingen en partijen en geniet een grote bekendheid in de regio maar ook landelijk.

Fletcher Hotels is met een ongekende opmars bezig en groeit hard door. Onlangs is het bedrijf voor de 4e maal uitgeroepen tot populairste hotelketen van Nederland. Val Monte wordt per 1 april 2015 overgenomen inclusief onroerend goed en al het personeel. Val Monte wordt het 66ste hotel van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. We laten je graag nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.