Fletcher Hotels koopt Golden Tulip Val Monte (Berg en Dal)

BERG EN DAL, 19 januari 2015 - De Nederlandse hotelketen Fletcher Hotels heeft het bekende 4-sterren hotel 'Golden Tulip Val Monte' overgenomen van de familie Van Vliet.  Het merk 'Golden Tulip' gaat van de gevel verdwijnen en maakt plaats voor Fletcher Hotels.

Hotel onder nieuwe eigenaar. 

Het in 1937 opgerichte Hotel Erica in Berg en Dal door de familie Van Vliet werd al eerder door Fletcher overgenomen en nu is ook het in 1946 opgerichte Val Monte door dezelfde hotelketen ten prooi gevallen. Hotel Val Monte beschikt over 127 hotelkamers en vele zalen voor vergaderingen en partijen en geniet een grote bekendheid in de regio maar ook landelijk.

Fletcher Hotels is met een ongekende opmars bezig en groeit hard door. Onlangs is het bedrijf voor de 4e maal uitgeroepen tot populairste hotelketen van Nederland. Val Monte wordt per 1 april 2015 overgenomen inclusief onroerend goed en al het personeel. Val Monte wordt het 66ste hotel van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan