Fletcher Hotels komt met ludieke actie

Bepaal zelf de prijs van uw overnachting!

Etten-Leur – Fletcher Hotels komt met een ludieke actie! Op woensdag 1 oktober en donderdag 2 oktober mogen gasten bij het uitchecken zelf beslissen wat zij willen betalen voor hun overnachting in het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Trivium in Etten-Leur.

Fletcher Hotels hecht veel waarde aan de mening van haar vaste gasten en biedt daarom de mogelijkheid om op een unieke manier, als eerste kennis te maken met het 64e Fletcher hotel, Hotel-Restaurant Trivium. Bij het uitchecken bepaalt de gast zelf wat de overnachting waard was. Fletcher is niet helemaal gek geworden. De actie is geldig op basis van 2 personen bij aankomst op woensdag 1 of donderdag 2 oktober en is alléén online boekbaar. Gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel is verplicht (€16 p.p.p.n.).

Per 1 oktober verwelkomt Fletcher Hotels het 64e hotel. Fletcher Hotel-Restaurant Trivium in Etten-Leur beschikt over een gezellige bar, sfeervol restaurant en het eigen Wellness en Beauty Trivium. Gebruik van de vele faciliteiten waaronder een Finse sauna, Turks stoombad en een afkoelzwembad is op deze twee dagen gratis.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 64 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info