Fletcher Hotels komt met ludieke actie

Bepaal zelf de prijs van uw overnachting!

Etten-Leur – Fletcher Hotels komt met een ludieke actie! Op woensdag 1 oktober en donderdag 2 oktober mogen gasten bij het uitchecken zelf beslissen wat zij willen betalen voor hun overnachting in het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Trivium in Etten-Leur.

Fletcher Hotels hecht veel waarde aan de mening van haar vaste gasten en biedt daarom de mogelijkheid om op een unieke manier, als eerste kennis te maken met het 64e Fletcher hotel, Hotel-Restaurant Trivium. Bij het uitchecken bepaalt de gast zelf wat de overnachting waard was. Fletcher is niet helemaal gek geworden. De actie is geldig op basis van 2 personen bij aankomst op woensdag 1 of donderdag 2 oktober en is alléén online boekbaar. Gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel is verplicht (€16 p.p.p.n.).

Per 1 oktober verwelkomt Fletcher Hotels het 64e hotel. Fletcher Hotel-Restaurant Trivium in Etten-Leur beschikt over een gezellige bar, sfeervol restaurant en het eigen Wellness en Beauty Trivium. Gebruik van de vele faciliteiten waaronder een Finse sauna, Turks stoombad en een afkoelzwembad is op deze twee dagen gratis.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 64 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies te weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

Doorgaan