Fletcher Hotel preffered partner Ziggo Dome

Futuristisch hotel gaat vijf jaar nauw samenwerken met Ziggo Dome

Amsterdam 17 juli 2013 - Fletcher Hotel Amsterdam gaat heel nauw samenwerken met de Ziggo Dome. Een vijfjarige overeenkomst is hiervoor vandaag ondertekend. Bezoekers van de concertlocatie kunnen bij hun ticket boeken, nu ook in één moeite door een hotelkamer -of pre diner in het onlangs geopende Fletcher Hotel reserveren. De samenwerking werd vandaag op het dakterras van het blauwe ronde hotel aan de A2 beklonken.

Muziekbelevenis

De Ziggo Dome is speciaal ontwikkeld voor concerten van (inter)nationale artiesten en biedt ruimte aan 17.000 bezoekers. De Ziggo Dome is vanaf opening een groot succes. “ In de Ziggo Dome draait alles om live muziek en entertainment; we willen onze bezoekers een beleving meegeven. Vandaar dat wij zo blij zijn met Fletcher Hotel Amsterdam, die beleving sluit geheel aan op ons concept, niet voor niets zijn de beide panden door dezelfde architect getekend” aldus David Karsten van Ziggo Dome.

Gasten willen all-in

Met de samenwerking mikt Fletcher Hotel Amsterdam op de concertgangers uit Nederland en buitenland. Concertbezoekers hebben nu de mogelijkheid te overnachten zeer nabij de Ziggo Dome. Het Fletcher Hotel beschikt over eigen pendeldienst en een aparte zij ingang van de Ziggo Dome zodat gasten niet in files/ rijen hoeven te staan. “De belevenis van een concertganger maak je nu compleet met borrel/ontvangst vooraf, een pendeldienst, drankje na en natuurlijk lekker overnachten, zo voorkom je een hoop stress en gedoe” aldus Chris Luken, topman van Fletcher. Het hotel zal rondom concerten steeds meer kamers verkopen welke al voorzien zijn van concertkaartjes, pre diners en pendeldienst.

Fletcher Hotel Amsterdam

Het futuristische hotel aan de A2 blijft een veelbesproken hotel. Een half jaar na opening kan worden gesteld dat het gedurfde ontwerp aanslaat. Doordeweeks heeft de zakelijke gast de weg gevonden voor vergadering, lunch of diner naar het hotel terwijl de weekenden een goede mix van leisure -en internationale gasten heeft. Het hotel en het bovenin gevestigde SKYrestaurant Pi draait boven verwachting goed wat is toe te schrijven aan de toplocatie en uiteraard de inzet van de staff.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Met cookies en technieken die daarop lijken helpen we je beter en persoonlijker. Dankzij functionele cookies werkt de website goed. Ze hebben ook een analytische functie. Zo maken we de website elke dag een beetje beter. We laten je graag nuttige advertenties zien. Daarom gebruiken we technologie om je gedrag binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we op een anonieme manier. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Klik op 'Oké' om te accepteren. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en beperkte analytische cookies en gebruiken we technieken die daarop lijken.

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.