Fletcher Hotel preffered partner Ziggo Dome

Futuristisch hotel gaat vijf jaar nauw samenwerken met Ziggo Dome

Amsterdam 17 juli 2013 - Fletcher Hotel Amsterdam gaat heel nauw samenwerken met de Ziggo Dome. Een vijfjarige overeenkomst is hiervoor vandaag ondertekend. Bezoekers van de concertlocatie kunnen bij hun ticket boeken, nu ook in één moeite door een hotelkamer -of pre diner in het onlangs geopende Fletcher Hotel reserveren. De samenwerking werd vandaag op het dakterras van het blauwe ronde hotel aan de A2 beklonken.

Muziekbelevenis

De Ziggo Dome is speciaal ontwikkeld voor concerten van (inter)nationale artiesten en biedt ruimte aan 17.000 bezoekers. De Ziggo Dome is vanaf opening een groot succes. “ In de Ziggo Dome draait alles om live muziek en entertainment; we willen onze bezoekers een beleving meegeven. Vandaar dat wij zo blij zijn met Fletcher Hotel Amsterdam, die beleving sluit geheel aan op ons concept, niet voor niets zijn de beide panden door dezelfde architect getekend” aldus David Karsten van Ziggo Dome.

Gasten willen all-in

Met de samenwerking mikt Fletcher Hotel Amsterdam op de concertgangers uit Nederland en buitenland. Concertbezoekers hebben nu de mogelijkheid te overnachten zeer nabij de Ziggo Dome. Het Fletcher Hotel beschikt over eigen pendeldienst en een aparte zij ingang van de Ziggo Dome zodat gasten niet in files/ rijen hoeven te staan. “De belevenis van een concertganger maak je nu compleet met borrel/ontvangst vooraf, een pendeldienst, drankje na en natuurlijk lekker overnachten, zo voorkom je een hoop stress en gedoe” aldus Chris Luken, topman van Fletcher. Het hotel zal rondom concerten steeds meer kamers verkopen welke al voorzien zijn van concertkaartjes, pre diners en pendeldienst.

Fletcher Hotel Amsterdam

Het futuristische hotel aan de A2 blijft een veelbesproken hotel. Een half jaar na opening kan worden gesteld dat het gedurfde ontwerp aanslaat. Doordeweeks heeft de zakelijke gast de weg gevonden voor vergadering, lunch of diner naar het hotel terwijl de weekenden een goede mix van leisure -en internationale gasten heeft. Het hotel en het bovenin gevestigde SKYrestaurant Pi draait boven verwachting goed wat is toe te schrijven aan de toplocatie en uiteraard de inzet van de staff.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info