Uitbreiding Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht klaar

25 mei officiële opening en open dag voor inwoners Ouddorp en omgeving

OUDDORP – 9 mei verwelkomt Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht de eerste gasten in het compleet nieuwe gedeelte van het hotel. Het hotel bestond al uit 10 kamers, een à la carte restaurant en loungeterras. Inmiddels is het uitgebreid met 40 kamers en suites, een bistro en een sfeervolle feest- en vergaderzaal. Nieuwsgierige inwoners van Ouddorp en omgeving kunnen op 25 mei een kijkje komen nemen tijdens de Open Dag.

Uitbreiding succesvol afgerond

Met de komst en uitbreiding van Hotel-Restaurant Duinzicht krijgt Goeree Overflakkee eindelijk een volwaardig en luxe hotel. De verwachting is dat het hotel werk biedt voor zo’n 40 personeelskrachten en diverse seizoensmedewerkers. In het nieuwe restaurant worden culinair hoogstaande gerechten geserveerd, maar men kan bij Duinzicht ook terecht voor een eenvoudige (dag)hap, informele borrel of een intiem ronde tafel diner in de gezellige bistro met aangrenzend loungeterras.

De Duinzaal

Het hotel heeft vanaf nu ook een multifunctionele feest- en vergaderruimte van 167 m2, genaamd “De Duinzaal”. Bij het ontwerp is speciale aandacht geschonken aan de royale lichtinval die zorgt voor een bijzondere sfeer. Hierdoor is de zaal geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, recepties, feesten en vergaderingen. Voor de rokers is er een aangrenzend balkon/(rook)terras.

Open dag op 25 mei

Alle inwoners van Ouddorp en omgeving zijn op 25 mei van harte uitgenodigd om het nieuwe hotel te bewonderen. Het hotel wordt om 12.00 uur feestelijk geopend door eigenaar Chris Luken waarna een ieder de mogelijkheid heeft om het hotel te bezichtigen. Uiteraard staat er ook een hapje en drankje klaar. Daarnaast wordt op donderdag 30 mei om 16.00 uur een ondernemersborrel georganiseerd. Ondernemers uit de regio krijgen de gelegenheid om kennis te maken met het hotel en om onderling te netwerken.

Fletcher Hotel-Restaurant Duinzicht
Oude Nieuwlandseweg 13
3253 LL Ouddorp
www.fletcherhotelduinzicht.nl

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info