Top 10 mooie Fletcher hotels in de natuur

Leestijd: 4 minuten en 50 seconden

Top 10 mooie Fletcher hotels in de natuur

Zondag 31 december 2023, categorie: Hotels en arrangementen Stedentrip, natuur en uitjes Toplijsten, Romee

Wat is er nu een beter manier om even helemaal lekker tot rust te komen en te genieten in de buitenlucht? Bijzonder overnachten midden in de bossen, bijvoorbeeld in een hotel midden op de Veluwe. Of heerlijk ontspannen in een hotel op de prachtige Sallandse Heuvelrug. Het is allemaal mogelijk bij Fletcher! Ga op pad en ontdek de prachtige natuur in Nederland. Kies voor een overnachting in een hotel in de bossen, nabij wateren of in de duinen aan de kust. Perfect om lekker te genieten in de buitenlucht om bij terugkomst van de unieke faciliteiten die de landelijke hotels te bieden hebben.

Fletcher Hotels heeft verschillende adembenemende hotels midden in de natuur die het ontdekken waard zijn. Hieronder vind je de top 10 Fletcher Hotels in de natuur.

1 - Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

De omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen biedt voor ieder wat wils. Zo is de natuurlijke omgeving ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers. Zoals het natuurgebied Drentsche Aa met zijn bijzondere planten, dieren én de meeste prehistorische monumenten van ons land. Er zijn verschillende routes en paden die je door de bossen, heidevelden en natuurgebieden leiden. Cultuur vind je in de nabijgelegen dorpjes in de omgeving. En een bezoek aan de Hunebedden of het Drents Museum in Assen is absoluut een aanrader. Wie van paardrijden houd, zit in deze omgeving ook helemaal goed. Er zijn verschillende maneges in de omgeving waar je een tocht kunt maken door de natuur. Bijkomen kan bij het hotel waar je kunt aanschuiven in het restaurant voor smaakvolle gerechten of geniet van de (wellness)faciliteiten in het hotel zelf. Bekijk hier het hotel.

2 - Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk

De omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant Zevenbergen-Moerdijk biedt een mix van natuur, cultuur en ontspanning. Er zijn verschillende mogelijkheden om je verblijf leuk te maken. Zo ligt het Nationaal park de Biesbosch, één van de mooiste nationale parken van ons land, op een kleine afstand vanaf het hotel. Hier vind je een unieke rivierdelta en prachtige wilgenbossen, eilanden en kreken. Een prachtig natuur- en recreatiegebied om te ontdekken. Uitgewandeld of gefietst? Dan is een dagje naar Efteling wellicht iets voor jullie? Ook ligt het centrum van Zevenbergen op korte afstand om te bezoeken. Of lekker shoppen en cultuur snuiven in de gezellige stad Breda, Roosendaal of Dordrecht? In het hotel kun je genieten van de gastvrijheid en laat je je in de watten leggen met heerlijke gerechten in het restaurant. Boek hier een hotelovernachting.

3 - Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe

Heerlijk genieten van een ontspannen sfeer in een hotel midden in het bos, dat is mogelijk bij Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe. Lekker genieten met zijn tweeën? Of met het hele gezin? Er is van alles mogelijk tijdens dit verblijf. Je kunt hier prachtige fiets- en wandeltochten maken door de omgeving. Vanuit het hotel wandel of fiets je namelijk zo de bossen in. Bij terugkomst in het hotel kun je lekker tot rust komen en genieten in de sauna van het Fletcher hotel. Waarbij je erna kan genieten van een heerlijk drankje in de lounge met openhaard. Genoeg bos gezien? Trek er dan op uit en bezoek een mooie stad. Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk liggen bijvoorbeeld vlakbij. Een overnachting in dit hotel is ook goed te combineren met een dagje naar het Dolfinarium met je gezin. Lees hier meer over het hotel.

4 - Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Rust, ruimte en ontspanning biedt de omgeving bij Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug allemaal. Een echt natuur hotel! Het hotel ligt bovenop De Rijsserberg en is omringd door prachtige natuurgebieden. Bijvoorbeeld Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal, één van de grootste nationale parken van Nederland. Naast de natuur zijn er ook gave landhuizen, monumentale boerderijen en mooie kastelen te vinden. Na een dag in de natuur te zijn geweest kan je aanschuiven in het sfeervolle à la carte restaurant bij het hotel. Hier kan je genieten van smaakvolle gerechten. Even ontspannen na een dag wandelen, dat kan! Het Fletcher Hotel schikt over leuke faciliteiten zoals een binnenzwembad, sauna en een biljarttafel. Vervelen ga je je hier niet. Reserveer hier een hotelkamer.

5 - Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Een hotel op een prachtig historisch landgoed Avegoor. Hier kan je helemaal tot rust komen tijdens een weekend weg. Het hotel ligt tussen de prachtige natuurgebieden de IJsselvallei en de Veluwe waar je stuwwallen, beekdalen, bos en heide aantreft en je talloze vogels en andere dieren kunt spotten. Het is er echt prachtig! Het hotel biedt verschillende faciliteiten aan, waar je tijdens je verblijf gebruik van kan maken. Geniet bijvoorbeeld van een duik in het verwarmde binnenzwembad of kies voor de sauna voor een complete ontspanning. Je kunt je dag compleet maken door aan te schuiven in het sfeervolle à la carte restaurant. Wist je dat het hotel ook fietsen te huur heeft? Bekijk hier het hotel.

6 - Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Dit hotel is direct gelegen aan het uitgestrekte Veerse Meer. De perfecte bestemming voor een weekendje weg in Zeeland, zowel in de zomer als winter. Het natuurgebied het Veerse Meer is een paradijs voor watersporters en vogels. In de bosgebieden rond het Veerse Meer leven zangvogels zoals de nachtegaal en de wielewaal. Ook komt er zo nu en dan een ree aan zwemmen vanaf het vasteland. Hierbij schikken een aantal kamers over een fantastisch uitzicht over het water. Het hotel heeft twee royale terrassen met een buitenbar met adembenemend uitzicht over het meer. Het Veerse Meer is een populaire bestemming voor watersportliefhebbers. Er is ook een mogelijkheid om van de natuur te genieten per fiets of te voet. Er zijn hierbij verschillende routes beschikbaar langs de kust. Je kunt ook genieten van de historische stad Middelburg waar je architectuur, musea en lokale winkels kunt bezoeken. Wedden dat je na een bezoek aan dit hotel nog een keer terug wilt komen? Boek jouw verblijf bij deze prachtige accommodatie.

7 - Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Maak vanuit het hotel via verschillende fiets- en wandelroutes kennis met de natuurgebieden het Leenderbos, de Strabrechtse Heide en de Groote Heide. Je kunt er uren lang rond zwerven en genieten van al het moois dat de natuur je te bieden heeft. Prachtige naaldbomen, uitgestrekte gebieden, heide en zandverstuivingen. Er zijn kant en klare fiets- en wandelroutes beschikbaar, maar je kunt er natuurlijk ook je eigen plan maken. Ook ligt het stadscentrum van Eindhoven op slechts 10 minuten rijden van het hotel. Je kunt hier winkelen, cultuur snuiven, maar ook uitgaan. Dit hotel schikt ook over een verwarmd binnenzwembad om heerlijk bij te komen na een lange dag in de buitenlucht. Genieten van lekkere gerechten of een borrel doe je in Brasserie Jagershorst. Neem hier een kijkje bij het hotel.

8 - Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Dit hotel is wel echt uniek in zijn soort. Wist je dat dit hotel oorspronkelijk een klooster was? Enkele jaren geleden is het omgetoverd tot een modern en luxe hotel, met authentieke elementen. Een van de mooiste hotels in de natuur. Het hotel ligt nabij een groenrijke omgeving. De omgeving van Deurne biedt prachtige fiets- en wandeltochten met een natuurpark vol moerassen en veengebieden. Bijvoorbeeld Nationaal Park De Groote Peel, een van de weinige natuurgebieden die over is van het oorspronkelijke hoogveenmoeras dat als grens tussen de twee provincies lag. Het is ruim 1.400 hectare groot en is een zeldzaam natuurgebied te noemen. Een natuurgebied dat je zeker moet bezoeken als je hier overnacht. Het hotel zelf beschikt over heerlijke hotelfaciliteiten waardoor je verzekerd bent van een ontspannen verblijf. Je kunt ook heerlijk eten in het sfeervolle restaurant Bar Bistro DuCo Deurne. Reserveer hier een hotelovernachting.

9 - Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

Een splinternieuw hotel in het gezellige Marknesse. Nabij dit hotel kunt je genieten van de prachtige natuur door verschillende fiets- en wandelroutes. Nationaal Park Weerribben-Wieden, een van de grootste aaneengesloten laagveengebieden van Noordwest-Europa, is hier een prachtig voorbeeld van die een bezoek waard is. Een leefgebied van de otter, grote vuurvlinder, purperreiger, talrijke libellen en zonnedauw. Een prachtig natuurgebied waarmee inwoners en ondernemers van oudsher sterk verbonden zijn. Je kunt ook een bezoek brengen aan het Venetië van Nederland, Giethoorn, waar je een bootje kunt huren om het dorpje vanaf het water te verkennen. Liever een dagje winkelen? Dat kan bij Batavia Stad Fashion Outlet. Na een heerlijke dag in de omgeving kun je in het hippe restaurant Bar Bistro DuCo Marknesse genieten van diverse specialiteiten bereid op de unieke Josper houtskooloven door de chef-kok. Achteraf kun je nog genieten van een drankje in de bar of op het oeverterras. Lees hier meer over dit hotel.

10 - Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Een compleet vernieuwd hotel in Wassenaar dat ligt op een geweldige locatie. Je vindt het hotel op een steenworp afstand van de Wassenaarse Slag. Een prachtig gebied waar je kunt genieten van het strand en het mooie duingebied en natuurreservaat Meijendel. Het volgen van een leuke fiets- of wandelroutes is hier echt een aanrader. Het hotel beschikt over een sfeervol à la carte restaurant waar je heerlijk kunt genieten van een lunch, diner of een borrel. Ook is een interessante plek om het Kasteel Duivenvoorde te bezoeken. Ben je een echte kunstliefhebber? Dan is het Museum Voorlinden een must visit. Boek snel een hotelkamer.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies alle niet noodzakelijke cookies weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

 

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.