Top 10: De leukste terrassen

Top 10: De leukste terrassen

Vrijdag 22 juli 2022, categorie: Restaurants en drinken Toplijsten, Karlijn

Hallo zomer! En hallo terrasseizoen. Bij de eerste zonnestralen gaat iedereen massaal op pad om lekker in het zonnetje te genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel op het terras. En zeg nu eerlijk… er is toch ook niets fijner dan afspreken met vrienden en familie op een terrasje in de buitenlucht. Met een ruim aanbod Fletcher hotels en restaurants verspreid door heel Nederland, is het natuurlijk niet heel gek dat wij op de allermooiste en meest inspirerende plekjes een terras hebben waar het heerlijk vertoeven is. Wij hebben hieronder onze 10 leukste terrassen voor je op een rij gezet. Van een verrassende binnentuin tot een terras aan de kust met schitterend uitzicht over de zee, en van een terras bij een historische locatie tot een van onze pareltjes aan het water. Ga eropuit en geniet deze zomer!

Tip 1: Beachclub Zuiderduin

Buiten eten in Zoutelande - Westkapelle

De gezonde Zeeuwse zilte zeelucht, het zonnetje op je gezicht, de wind door je haren en de voorbij vliegende meeuwen, bij Beachclub Zuiderduin vind je het allemaal! Neem gezellig plaats in een relaxte loungefauteuil op één van de twee royale terrassen en geniet vanaf het (dak)terras van het prachtige panoramische uitzicht over het strand en de duinen. Trakteer jezelf en je gezelschap op een verfrissend drankje, heerlijke borrelhapjes of een uitgebreide lunch. ’s Avonds kun jij je in de watten laten leggen en genieten van een culinair diner of één van de seizoensspecialiteiten. Wil je er zeker van zijn dat je ook op een drukke (strand)dag plaats kunt nemen, dan kun je natuurlijk altijd een plekje op het terras vooraf reserveren. Wist je trouwens dat je Beachclub Zuiderduin ook exclusief kunt afhuren voor een onvergetelijk feestje, een zakelijke bijeenkomst of om elkaar romantisch bij zonsondergang het ‘jawoord’ te geven? Beachclub Zuiderduin is onderdeel van het nabijgelegen, gastvrije Fletcher Zuiderduin Beachhotel. Hier vind je een terras met speeltuin voor de kids.

Bezoek de website.

Tip 2: Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Met uitzicht op de duinen - Wassenaar

Schuif lekker aan op het terras van Fletcher Boutique Hotel Duinoord in het altijd gezellige Zuid-Hollandse Wassenaar. Het sfeervolle restaurant met terras ligt midden in de duinen, dit creëert een heerlijk zomers vakantiegevoel! Met uitzicht op de prachtige natuur en een fantastisch drankje in je hand, is het hier echt heerlijk vertoeven. Zodra het weer het toelaat is het terras open! Op de menukaart vind je smaakvolle borrelhapjes en een ruime keuze uit voortreffelijke gerechten voor een uitgebreide lunch of culinair diner! Het personeel adviseert je graag over een bijpassend glas wijn of een compleet wijnarrangement. Na luxueus te hebben genoten, kun je nog even uitwaaien aan het strand en genieten van de zonsondergang of een wandeling maken door het prachtige duingebied. Wanneer je er geen genoeg van kunt krijgen, kun je natuurlijk ook overnachten in het charmante hotel met sfeervolle hotelkamers, welke van alle gemakken zijn voorzien!

Bezoek de website.

Tip 3: Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen

Vlak bij de zee en het strand - Kamperland

Vlakbij de zee en het strand… In Kamperland kan er helemaal tot rust gekomen worden op het ruime loungeterras van Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen. Het royale terras straalt rust en gezelligheid uit en is ingericht met een afwisseling van tafeltjes en ronde loungebanken. Buiten eten is hier echt een feestje. Hier kan genoten worden van heerlijke culinaire creaties, geïnspireerd door verse producten uit eigen regio. Op de menukaart is genoeg variatie te vinden met onder andere heerlijke salades, mosselen en steaks. Vergeet ook zeker niet om er een borrel bij te nemen. Voor een heerlijk kopje koffie met gebak of een uitgebreide lunch ben je natuurlijk ook van harte welkom. Je kunt hier dus heerlijk buiten zitten of in het sfeervolle restaurant wanneer het iets kouder wordt. Om de beleving compleet te maken, kun je een overnachting boeken met als extra ook entree tot het luxe BLUE Wellnessresort Zeeland met maar liefst twintig sauna- en wellnessfaciliteiten. Ook in de wellness is een ruime wellnesstuin te vinden met ligbedden en een fijn terras. Het is maximaal genieten in Kamperland!

Bezoek de website.

Tip 4: Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

Direct aan het Veerse Meer - Arnemuiden

Stel je eens voor: je drinkt een lekker gekoeld drankje, zit gezellig op een loungeterras in de zon en je kijkt uit op het prachtige Veerse Meer. Dat kan op het terras van restaurant Marina Lounge Het Veerse Meer, bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer! Het gezellige terras is ruim opgezet en heeft een speeltuin voor de kinderen. Vanuit het hippe Marina Lounge worden er heerlijke shared dining gerechten geserveerd. Er is een ruime keuze uit vis,- vlees- en vegetarische gerechten. Je hoeft dus niet voor slechts één gerecht te kiezen, want met een tafel vol gerechtjes is er voor elk wat wils op dit altijd gezellige terras! Maak de tafel compleet met een heerlijk glas Marina Lounge Chardonnay-Semillon. Uniek hier is de eigen aanlegsteiger van het hotel. Je kunt met de eigen boot aanmeren of een bootje huren bij het hotel om het meer te ontdekken. Vergeet dan ook niet wat lekkers uit te zoeken van het steigermenu van Marina Lounge, voor op de boot. Als kers op de taart maak jij je bezoek compleet met een overnachting in dit luxe Zeeuwse hotel, om nog lekker na te genieten!

Bezoek de website.

Tip 5: Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen

Ontdek de vele smaken - Vlissingen

Gelegen aan de lange boulevard en het strand van Vlissingen vind je de terrassen van NEXT by Fletcher en Marina Lounge Vlissingen, beide gelegen bij Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen. Luxe en gezelligheid is wat de terrassen uitstralen, aan de boulevard of direct aan het strand. Op zonnige dagen kan er heerlijk genoten worden van de smakelijkste gerechten en heerlijkste dranken. En met twee top restaurants is er genoeg keuze voor iedereen! Bij de culinaire hotspot Marina Lounge Vlissingen worden de lekkerste gerechten geserveerd op basis van shared dining. Er is keuze uit gerechten met vis, schelp- en schaaldieren, en ook vlees en vegetarische creaties ontbreken niet. Ideaal om zo samen te genieten van een tafel vol smaken! Op het terras van NEXT by Fletcher kun je genieten van de lekkerste sushi met adembenemend uitzicht over de Noordzee. De liefhebbers van de Oosterse keuken zijn hier aan het juiste adres voor de sushiboot, net zoals de cocktailliefhebbers hier van de lekkerste drankjes kunnen genieten. Wanneer de temperatuur daalt kan je toch lekker blijven zitten op het verwarmd terras. De gastvrije beleving en gezellige sfeer maken de ervaring bij NEXT en Marina Lounge onvergetelijk!

Bezoek de website van Marina Lounge Vlissingen en NEXT by Fletcher.

Tip 6: Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch

Genieten aan de Rosmalense plas - Rosmalen

Met een waanzinnig uitzicht over de Rosmalense Plas kun je bij Fletcher Hotel-Restaurant ’s Hertogenbosch bourgondisch genieten op het terras, zoals de Brabanders dat al doen! Een terraspareltje in het altijd gezellige Brabant die nog niet door iedereen is ontdekt. Wees van harte welkom op het ruime loungeterras en zoek een gezellig tafeltje uit of neem plaats op een van de loungebanken. De helderblauwe lucht, het stralende zonnetje, het gastvrije personeel en de smaakvolle gerechten zorgen dat jij je hier direct thuis zult voelen. Op de menukaart vind je een uitgebreid aanbod aan borrelhapjes, lunch-, voor-, hoofd- en nagerechten en wisselende seizoensspecials. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een kop koffie met een heerlijk stuk vers gebak of een verfrissend drankje naar een wandeling langs de plas. Maak je bezoek compleet met een heerlijke overnachting in het hotel. Kom gezellig langs en ervaar de Brabantse gastvrijheid!

Bezoek de website.

Tip 7: Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Gelegen aan het Gooimeer - Huizen

Op de terrassen van Marina Lounge Huizen, pastarestaurant Laguna of RIVA Wijnlounge, allen gelegen bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier, is het in de zomer heerlijk vertoeven. Ervaar de gezellige sfeer aan de kop van de Oude Haven, tussen de sfeervolle gebouwen in de stijl van een oud Zuiderzee dorpje. En zeg nu zelf, wie wil er nu niet genieten van een lekker briesje vlak aan het water op een zonnige zomerdag? Dat is toch genieten. De (aansluitende) terrassen in het gezellige Huizen zijn echt een aanrader. En een tip: wie per boot op pad is, kan aanmeren aan de steiger naast het hotel. Wie juist het Gooimeer wilt gaan ontdekken kan een boot reserveren bij het hotel. Na een heerlijke dag op het water of in de bosrijke omgeving geniet je van het avondzonnetje op het royale terras van Marina Lounge voor culinaire verrassingen op basis van shared dining. Wie zich even helemaal in Italië wilt wanen, en liever kiest voor heerlijke klassieke Italiaanse pasta, neemt plaats bij Laguna. En wie zin heeft in een momentje borrelen met de allerbeste wijnen, kiest voor RIVA Wijnlounge. De keuze is hier reuze! Met meerdere zonovergoten terrassen is één dag toch eigenlijk niet genoeg? Kom overnachten, de comfortabele hotelkamers en appartementen staan garant voor een perfecte nachtrust.

Bezoek de website van Marina Lounge Huizen en Laguna.

Tip 8: Restaurant De Kromme Dissel

Een sterrenbeleving - Heelsum

Midden in de bossen van het prachtige Heelsum ligt restaurant De Kromme Dissel. Een restaurant met een verhaal en dat al sinds 1971 gewaardeerd wordt met één Michelinster. Dat maakt het restaurant uniek, want geen ander restaurant heeft deze prestatie ooit kunnen evenaren. Met veel creativiteit, liefde en respect stelt het team onder leiding van chef-kok Tonny Berentsen en Maître Sommelier Ronnie Brouwer elk seizoen de mooiste menu’s samen. Maar wist je dat je hier op zonnige dagen ook een tafeltje kunt reserveren op het terras, voor een uitgebreide luxe lunch of 5- tot 7-gangen diner, eventueel aangevuld met een zorgvuldig samengesteld wijnarrangement? Een beleving die je niet snel zult vergeten en in de buitenlucht extra bijzonder is. Let wel op, een tafeltje dien je hier vooraf te reserveren.

Bezoek de website.

Tip 9: Fletcher Landgoedhotel Renesse

Gelegen op het prachtige landgoed Moermond - Renesse

Het fijne terras van Fletcher Landgoed Hotel Renesse is dé perfecte uitvalsbasis voor iedereen die graag de rust op zoekt! Je vindt het terras verborgen in de bossen op het prachtige landgoed Moermond, op loopafstand van het strand en op slechts vijf minuten rijden van het toeristische badplaatsje Renesse. Neem plaats op het gezellige terras waarna het genieten kan beginnen. Want hier word je volledig in de watten gelegd met een ruime keuze aan verfrissende dranken, een uitgebreide menukaart voor lunch of culinair diner. Lekker borrelen bij zonsondergang, blijf gerust nog even zitten. Één ding is zeker: je hebt hier gegarandeerd een heerlijke tijd op het terras in de mooie natuur. Het zal je hier aan niets ontbreken! Op het landgoed bij het hotel vind je ook het 17e-eeuwse Slot Moermond. Naast genieten van al het lekkers, wandelen over het landgoed en cultuur snuiven bij het slot, kun je natuurlijk ook gezellig blijven overnachten! Je vindt de hotelkamers aangrenzend aan de behouden Orangerie.

Bezoek de website.

Tip 10: Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Kom tot rust in natuurgebied de Peel - Deurne

Alweer onze laatste tip uit de reeks. De naam zegt het al, Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe is gevestigd in een voormalig klooster. In de historische binnentuin vind je een riant terras waar je in de zomer op vrijwel alle momenten van de dag kunt genieten van een heerlijk zonnetje! Proef de culinaire gerechten van restaurant Bar Bistro DuCo Deurne. De vis-, vlees- en vegetarische gerechten worden hier bereid in de speciale houtskooloven, die voor een unieke smaakbeleving zorgt. Laat je door de chef-kok verwennen met overheerlijke gerechten in combinatie met een goed glas Bar Bistro DuCo-wijn! Dit luxe hotel ligt nabij natuurgebied De Peel en Attractiepark Toverland. Geniet je liever wat langer van de veelzijdige omgeving van dit hotel? Blijf dan overnachten! Ga je voor een paar ontspannen dagen weg of voor een middag/avond zomers genieten op het terras? Je bent altijd van harte welkom in Deurne!

Bezoek de website.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er genoeg Fletcher restaurants met prachtige terrassen door heel Nederland te vinden. We hopen je snel te mogen ontvangen op één van onze terrassen. En mocht je één van onze terrassen bezoeken, dan raden wij je aan om een heerlijke borrelplank te bestellen om lekker met elkaar te delen. Gegarandeerd succes!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies alle niet noodzakelijke cookies weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

 

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.