Maak kennis met.. Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam

Maak kennis met.. Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam

Maandag 3 december 2018, categorie: Hotels en arrangementen, Sinnie Lok, Judith de Rooij & Karlijn Embrechts

In ''Maak kennis met..'' nemen we je mee naar één van onze unieke Fletcher hotels. De hotelmanager, receptioniste, chef-kok of ober vertellen je wat het hotel volgens hen uniek maakt, hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet, wat de specialiteiten van de chef-kok zijn en nog veel meer! Deze week spraken wij met Joyce. Zij is sinds twee maanden Allround Hotelmanager in Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam.

Ontmoet Joyce

Joyce begon haar carrière binnen Fletcher Hotels als stagiaire in de bediening bij Hotel-Restaurant Zeeduin. Vervolgens is ze doorgegroeid naar de positie Eerste Medewerker Bediening in ditzelfde hotel. ‘’Als Eerste Medewerker Bediening voer je alle taken uit van een restaurant manager. Je bent dus als het ware manager in het restaurant.’’ Inmiddels is ze doorgegroeid tot de positie Allround Hotelmanager en vervuld ze deze positie op dit moment in Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam.

Joyce bij Marina Lounge

Hoe lang ben je werkzaam in het hotel en waarom ben je hier komen werken?

‘’Twee maanden geleden ben ik begonnen als Allround Hotelmanager in dit hotel, maar in totaal werk ik al zo’n 5 jaar bij Fletcher Hotels. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in meer dan 12 andere Fletcher Hotels en heb ik het Fletcher Hotelmanagement Traineeship gevolgd. In die vijf jaar heb ik bijna alle hoeken van Nederland mogen zien. ‘’

Op de vraag of ze dan ook altijd op en neer reist of misschien zelfs elke keer verhuisd voor werk antwoordt ze: ‘’Afhankelijk van de afstand maak ik de beslissing om op en neer te reizen of niet. In principe ben ik vijf dagen in de week aanwezig in het hotel. Als het hotel wat verder weg ligt dan verblijf ik vier nachten in het hotel, maar als de afstand niet te lang is dan kan ik prima op en neer reizen.’’

Over het Fletcher Hotelmanagement Traineeship

‘’Twee jaar geleden ben ik begonnen met het Fletcher Hotelmanagement Traineeship, welke nu nog steeds bestaat. Hierna heb bij vier verschillende Fletcher hotels mogen meekijken en draaien om zo mijn kennis uit te breiden. Ik heb alle mogelijke afdelingen binnen diverse hotels mogen zien waardoor ik nu een allround kennis heb verzameld. ‘’

Joyce laat ook weten dat ze het erg goed vind dat Fletcher Hotels de mogelijkheid biedt om intern opgeleid te worden. ‘’Het is ontzettend fijn dat Fletcher Hotels je de kans biedt om te groeien en dat er zoveel doorgroeimogelijkheden zijn. Ik denk dat Fletcher één van de weinige hotelketens is waar je zoveel kansen krijgt om door te groeien. Tijdens het traject word je onder goede begeleiding, in maximaal één jaar, getraind tot Hotelmanager. Vooral dit laatste vind ik een groot pluspunt.’’ Haar grootste succes binnen Fletcher Hotels is dan ook dat ze doorgegroeid is tot Allround Hotelmanager door het traject wat Fletcher aanbiedt.

Sfeerbeeld van Marina Lounge

Het leukste aan het werken in dit hotel

Wat Joyce het leukste vindt aan het werken in dit hotel? ‘’Zonder twijfel de afwisseling, diversiteit en de gezellige collega’s. Je leert ontzettend veel. Alles wat ik heb geleerd neem ik weer mee naar een volgend hotel, waar ik die kennis weer kan toepassen.’’ Ook laat ze weten dat ze veel verschillende mensen heeft leren kennen. ‘’Samenwerken in een groter of kleiner team, het heeft allebei wel wat. Binnen een kleiner team werk je nauw samen en ken je écht iedereen. Maar werken in een groter hotel met een groter team is ook leuk omdat het dan veel drukker is, je meer te doen hebt en je meer kamers draait. Je blijft de hele dag bezig. Ik denk dat dit wel een van de leukste banen is binnen Fletcher.’’

Leukste werkdagen van het jaar

‘’Allereerst is elke dag anders, maar de leukste werkdagen zijn toch denk ik wel de dagen waarop een evenement plaatsvindt. Zo hebben we bijvoorbeeld Q-Music en ABBA evenementen gehad.’’ Waarom dit de leukste werkdagen zijn? ‘’Omdat iedereen dan hartstikke vrolijk is en wij de avond maken voor onze gasten.’’

Sfeerbeeld van Marina Lounge

Over Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam

‘’Het hotel beschikt over 11 multifunctionele zalen en 67 hotelkamers waarvan ook suites met zicht over op het water. Een groot pluspunt is vooral de unieke ligging aan de Loosdrechtse Plassen. Rondom het hotel vind je een prachtige omgeving met eindeloze mogelijkheden. Zo kun je hier uitstekend wandelen, fietsen of zelfs een sloep huren en lekker gaan varen over de plassen. Dit kan met of zonder picknickmand. Het is dus ook mogelijk om te genieten van een lekkere lunch op het water. Ben je watersportliefhebber? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Kortom er is voor ieder wat wils.’’

Waarom Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam?

Op de vraag waarom men zou moeten kiezen voor Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht, antwoord Joyce: ’Het hotel ligt pal aan het water en vanuit het hotel heb je een adembenemend uitzicht over de plassen. Vanaf het terras kan ik de hele dag genieten van dit heerlijke uitzicht in combinatie met een schaaltje heerlijke oesters en een glaasje champagne. Top!’’   

Uitzicht over de Loosdrechtse Plassen

Wij willen Joyce bedanken voor haar medewerking. Enthousiast geworden en wil je meer weten over het hotel of wil je alvast een overnachting boeken? Bekijk dan de website van Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam.

Wil jij ook bij de grootste hotelketen van Nederland werken of zelf deelnemen aan het Fletcher Hotelmanagement Traineeship? Bekijk dan alle openstaande vacatures bij jou in de omgeving!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.