Maak kennis met.. Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Maak kennis met.. Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Donderdag 25 april 2019, categorie: Hotels en arrangementen, Karlijn Embrechts & Judith de Rooij

In ''Maak kennis met..'' nemen we je mee naar één van onze unieke Fletcher hotels. De hotelmanager, receptioniste, chef-kok of ober vertellen je wat het hotel volgens hen uniek maakt, hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet, wat de specialiteiten van de chef-kok zijn en nog veel meer! Deze week spraken wij met Wouter, het vaste gezicht achter de bar bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp.

Ontmoet barkeeper Wouter

Wouter is 35 jaar en is sinds vorig jaar zomer het vaste gezicht achter de bar bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp. “De bar is mijn territorium en mijn grootste passie! Ik heb 3 jaar in Scheveningen gewerkt, maar ben vorig jaar zomer verhuisd naar Ede. Ik werd bij Hotel De Buunderkamp aangenomen voor medewerker bediening, maar ben al snel weer mijn vaste plekje achter de bar op gaan zoeken. Het is een ontzettend collegiaal team en ben met open armen ontvangen!”

“De collegialiteit onderling vind ik het allerleukst! De communicatie kan af en toe wel wat beter, maar dat is overal wel zo denk ik. Verder is iedereen open en vriendelijk naar elkaar. Het is een jong team wat erg ambitieus en gemotiveerd te werk gaat. En mede daardoor stap ik elke dag weer met een glimlach de auto in om naar mijn werk te gaan!”

“Verder leer je als barkeeper je gasten erg snel kennen. Je hebt veel face-2-face interactie met ze. Als je met bepaalde gasten direct een goede klik hebt en ze een luisterend oor biedt, dan komen ze graag terug om een drankje te doen bij je aan de bar. Dat maakt het werk enorm leuk!”

Wouter achter de tap van Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Een dag achter de bar bij Wouter

Wouter is altijd ruim op tijd aanwezig. “Ik heb altijd geleerd; te vroeg is op tijd en op tijd is te laat.” Hij begint de dag met een bakje koffie en start daarna rustig op. “Ik zet de mise-en-place klaar en dan rond een uur of 5, net voor het servies begint heb ik alles af. Op rustige dagen loop ik ook mee in de lounge en het restaurant. Op de drukke dagen sta ik vooral achter de bar, gasten komen dan lekker borrelen. Ook grote groepen komen na het eten vaak een drankje drinken aan de bar.”

Wouter begint zijn werkdag vaak rond 15:00 of 16:00 uur. Doordeweeks werkt hij ongeveer tot 00:00 uur maar in het weekend kan dit ook wel eens 01:00 uur worden. “Ik werk 5 dagen, 40 uur in de week. En op de dagen dat ik er niet ben, is er een andere collega die de bar overneemt.”

“Het grootste succes is dat ik mezelf steeds opnieuw kan bewijzen. Ik kan laten zien dat ik niet zomaar een pionnetje op de werkvloer ben die mijn collega’s mee helpt, maar dat ik ook gewoon met heel veel motivatie en passie mijn werk doe. Ik ben niet van dezelfde generatie als menig collega’s die hier op de vloer staan. Dus in dat opzicht hoef ik mij misschien minder te bewijzen omdat mensen vaak al weten wat je in petto hebt.”

Over Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Wouter geeft aan dat het hotel ruim is opgezet en op een bijzonder rustige locatie ligt. “Mensen komen vooral naar De Buunderkamp voor de rust. Maar ook voor veel zakelijke gasten is het hotel erg in trek. De 16 conferentiezalen voor een paar honderd man, een vergader kas en een buiten BBQ zorgen voor onze Leisure én Business gasten voor een unieke beleving.”

“De mensen die hier al lang werken kennen het hotel, de vaste gasten en de omgeving zo goed, dat je alleen maar je eigen inzet er bij aan toe hoeft te voegen en alles gaat vanzelf. Veel vaste gasten komen terug voor de omgeving, het hotel én het personeel. “

Picknicktafels bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Echte aanraders

“Een dagje naar Arnhem of Nijmegen is erg leuk. Het zijn leuke steden om in rond te wandelen. Met kinderen kun je bijvoorbeeld naar Burgers Zoo en de Apenheul gaan. Verder kun je er wandelingen maken in de bossen of in Nationaal Park De Hoge Veluwe en heb je nog verschillende musea die je kunt bezoeken. Het Airborne Museum is een aanrader om te bezoeken!”

Op de vraag wat de specialiteiten van de chef-kok zijn wist Wouter snel antwoord te geven. “Wildzwijn en de sliptong! Die worden namelijk regelmatig besteld.”

Impressiefoto van het restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Waarom Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp?

“Mensen komen hier voor het personeel, de relaxte sfeer, de onderlinge sfeer en de gastvrijheid. Een optimale klant tevredenheid is waar we met zijn alle naar streven. Mensen moeten zich lekker thuis voelen hier!”

Heb je nog een afsluitende boodschap voor de (toekomstige) gasten of de lezers?

“Kom en je zult het beleven!”

Hotelkamer van Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Wij willen Wouter ontzettend bedanken voor zijn medewerking!

Wil je meer informatie over het hotel of wil je alvast een overnachting boeken? Bekijk dan de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp.


Wil jij ook bij de grootste hotelketen van Nederland werken? Bekijk dan de openstaande vacatures bij jou in de omgeving!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.