Vrolijk Pasen met FletcherDeel jouw foto en win!

Vrolijk Pasen met Fletcher op Facebook

Het is bijna Pasen en deze vrolijke tijd van het jaar willen we graag met jullie delen. Speciaal voor deze feestdagen heeft Fletcher Hotels een profielkader gemaakt die je kunt gebruiken op je Facebook pagina. Kies ervoor om dit profielkader te gebruiken, deel jouw leukste, grappigste, mooiste of origineelste foto onder het bericht of stuur deze naar social-media@fletcher.nl en maak kans op een high tea voor 2 personen!

Win een high tea voor 2 personen

Alleen deze maand verzamelt Fletcher Hotels de leukste, origineelste, grappigste en mooiste Paas foto’s. Door je foto te delen maak je kans op een high tea voor 2 personen. De winnaar ontvangt een unieke reserveringscode per e-mail.

Aan het einde van de maand selecteren wij de negen leukste foto’s waarna er een week lang gestemd kan worden via Facebook. Daarna zal de winnaar via de Facebook pagina van Fletcher Hotels bekend gemaakt worden.

Paasfoto insturen

Deel jouw foto door deze onder het bericht over de Vrolijk Pasen profielkaders te plaatsen of door een e-mail te sturen naar social-media@fletcher.nl.

Met het insturen van de foto gaat de deelnemer akkoord met de actievoorwaarden.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.