7 zakelijke locaties in de natuur

7 zakelijke locaties in de natuur

Dinsdag 10 juli 2018, categorie: Meetings en Events, Sandra van Sterkenburg

Je bent op zoek naar een locatie voor je zakelijke bijeenkomst, maar je weet nog niet helemaal waar je het beste terecht kunt. Wij hebben zeven zakelijke locaties in de natuur voor je op een rijtje gezet om het je wat makkelijker te maken. Lees hieronder wat elke locatie te bieden heeft en vraag een offerte aan voor de zakelijke locatie die het beste op jouw wensen aansluit. Nog niet overtuigd waarom het goed voor je is om buiten de deur te vergaderen? Lees dan eens deze vier tips

Vergaderen op de Wageningse Berg

In Wageningen vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. Het hotel is prachtig gelegen en biedt een weids uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe.

Naast hotelovernachtingen kun je in het hotel terecht voor verschillende zakelijke aangelegenheden. Het hotel heeft vijf multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit tot 980 personen. Er zijn ruime zalen aanwezig, maar ook kleinere discussieruimtes. De ruime zalen zijn uitstekend geschikt voor vergaderingen, trainingen en presentaties voor grote groepen. Andere gelegenheden waar de zalen bij De Wageningsche Berg geschikt voor zijn, zijn onder anderen congressen, beurzen, recepties, evenementen, feesten, huwelijk en teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van één van de aansluitende vergaderarrangementen.

Voor teambuilding ben je bij De Wageningsche Berg ook aan het juiste adres! Bij dit hotel zijn er genoeg activiteiten om de teamspirit te versterken. Activiteiten zoals: buggy, solar of tandem rijden, boogschieten, een wijnproeverij, een Gin en Tonic workshop of een sushi workshop. Bij  Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg kan het allemaal!

Vergaderzaal van Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

De vergaderlocatie in Wageningen is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Je kunt gratis gebruikmaken van de 120 parkeerplaatsen en in het hele hotel is er gratis WiFi beschikbaar. Elke vergaderruimte is voorzien van audiovisuele apparatuur. Wil je meer informatie? Bekijk dan hier de zakelijke website van Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. 

Bijeenkomen op de bosrijke Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem is gevestigd op een landgoed van 10 hectare midden in de natuur. Het hotel beschikt over vele faciliteiten zoals een sauna, binnenzwembad, tennisbaan en à la carte restaurant. Voor ontspanning en plezier voor, na of tijdens de zakelijke bijeenkomst is dit hotel dus de ideale uitvalsbasis! 

Het hotel beschikt over 23 multifunctionele zalen met een capaciteit tot 500 personen. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de aansluitende vergaderarrangementen. Er zijn verschillende zalen zoals een ruime zaal, maar ook kleinere discussieruimtes geschikt voor besloten vergaderingen. Alle 23 zalen zijn geschikt voor vergaderingen, trainingen, presentaties, congressen, beurzen, recepties, evenementen, feesten en bruiloften.

Wil je de zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Daarvoor heeft het hotel ook een aantal activiteiten zoals: golfen, een handboogschietclinic, een ontdekkingstocht op een solex of het spel ‘Wie is de Mol?’.

Buiten vergaderen bij Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem

Vanaf de snelweg is het hotel eenvoudig bereikbaar en de vergaderruimtes beschikken over modern audiovisueel apparatuur. In het hele hotel kun je gebruikmaken van gratis WiFi en gratis parkeerplekken voor 300 auto’s. Je hebt dus alles bij de hand wat je nodig hebt om van je bijeenkomst een succes te maken!

Is dit de locatie die je zoekt? Vraag dan hier een offerte aan voor Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem.

Het Gooimeer als decor van je zakelijke bijeenkomst

Aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer, vind je Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen. Dit is een modern hotel met een prachtig uitzicht over het water. Het hotel beschikt over comfortabele hotelkamers waar je na de zakelijke bijeenkomst van een perfecte nachtrust kunt genieten.

Het hotel beschikt over elf multifunctionele vergaderzalen die voor elke gelegenheid inzetbaar zijn. De zalen bieden in totaal een capaciteit tot 500 personen. Er is een ruime zaal waar je vergaderingen, presentaties, recepties, beurzen en trainingen kunt organiseren voor grote groepen, maar ook kleinere discussieruimtes voor besloten bijeenkomsten. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en gratis WiFi.

Iets te vieren? De Kalkovens is de unieke feestlocatie aan het Gooimeer. De Kalkhovens is benoemd tot officiële feestlocatie en je kunt er ook terecht voor een volledig verzorgde huwelijksdag.

Feestzaal van De Kalkovens

Wil je je zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit voor het hele team? Daar heeft het hotel een aantal teambuilding activiteiten voor bedacht. Je kunt varen met een sloep, bootcampen in de buitenlucht, workshop smeden bij de smid, een wandeling maken, sushi workshop of karten en lasergamen.

Combineer je bijeenkomst of evenement met een overnachting in het hotel. Je kunt gebruik maken van de gratis parkeermogelijkheid en WiFi in het gehele hotel.

Vergaderruimte van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de zakelijke website van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier en vraag een offerte aan!

Een zakelijke locatie midden in het bos

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort heeft een unieke ligging midden in het groen en beschikt over een grote tuin van vier hectare. Deze locatie is geschikt om tussen je bijeenkomst door een wandeling te maken die je nieuwe energie geeft.

Als zakelijke locatie komt Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort niets te kort. Met zeventien multifunctionele vergaderzalen waar maximaal 170 personen kunnen worden ontvangen heb je aan ruimte geen gebrek. Wil je wat actiefs doen tijdens je bijeenkomst? Voeg dan een teambuilding activiteit toe! Je kunt bij Fletcher Hotel-Amersfoort op pad met een boswachter op de Utrechtse Heuvelrug, door de grachten varen, een kookworkshop volgen, de top beklimmen van de Onze Lieve Vrouwentoren of speel het spel ’Wie is de Mol?’.

Lunch of dineer in het sfeervolle à la carte restaurant. Er is ook een gezellig terras met prachtig uitzicht over de groene binnentuin.

Er is een gratis parkeermogelijkheid voor 150 auto’s en gratis WiFi in het hele hotel. Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort zijn dus perfecte zakelijke gelegenheden voor een vergadering, training, presentatie, congres, evenement of een feest! Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de zakelijke website van Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort of vraag een offerte aan.

Vergaderruimte van Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Uitzicht over het Veerse Meer tijdens je vergadering

In het Zeeuwse Arnemuiden vind je het  splinternieuwe en luxe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer. Dit hotel is direct gelegen aan het Veerse Meer met een mooie aanlegsteiger, vergader mogelijkheden en een eigentijds visrestaurant.

Dit is een prachtige zakelijke locatie vanwege de mooie en rustige ligging direct aan het Veerse Meer in Arnemuiden. Het hotel beschikt over 1 multifunctionele zaal met een maximale capaciteit tot 120 personen. Je kunt de zaal gebruiken voor een training, congres, beurs, vergadering of presentatie. Wil je een evenement, feest of huwelijk vieren aan het Veerse Meer? Ook dat is mogelijk bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer! Natuurlijk kun je gebruik maken van de beschikbare audiovisuele apparatuur in de zaal en de gratis WiFi in het gehele hotel.

Vergaderruimte van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer

In Restaurant Marina Lounge, welke is gevestigd in Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer, kun je genieten van onder anderen shared dining. Een leuke afsluiting van een productieve bijeenkomst! 

Om de teamspirit te versterken heeft het hotel een aantal activiteiten zoals: waterskiën,  varen in een sloep, GPS speurtocht door natuurgebied De Schotsman of Stand Up Paddling. Ben je benieuwd wat er mogelijk is voor jouw teambuildingsactiviteit? Kijk dan hier voor meer informatie.

Het hotel is vanaf de snelweg eenvoudig bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid voor 60 auto’s en er is een eigen aanlegsteiger met strand. Verder lezen? Bekijk dan hier de zakelijke website van Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer.

Vergaderen in de duinen

Het compleet vernieuwde Fletcher Boutique Hotel Duinoord in Wassenaar ligt op een sublieme locatie, namelijk dichtbij de Wassenaarse Slag.

Het hotel beschikt over een vergaderzaal dat voorzien is van alle moderne faciliteiten en audiovisuele apparatuur. Je kunt de vergaderzaal gebruiken voor presentaties, trainingen, vergaderingen, beurzen en congressen. Ook is de zaal geschikt voor feestelijke aangelegenheden zoals recepties, evenementen en feesten.

Vergaderruimte van Fletcher Boutique Hotel Duinoord

De duinen en het strand zijn de ideale locatie voor leuke teambuildingactiviteiten. Bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord worden teambuilding activiteiten georganiseerd zoals een stadswandeling door Wassenaar of een wijnproeverij in het hotel. Ook vinden er op het strand diverse leuke activiteiten plaats.

Je kan in het sfeervolle à la carte restaurant culinair genieten op topniveau. Perfect dus om je zakelijke bijeenkomst mee aan te vullen! In het gehele hotel kun je gebruikmaken van gratis wifi en moderne faciliteiten.

Je kunt gratis gebruik maken van WiFi in het gehele hotel en het hotel beschikt over voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. Wi lje meer informatie over deze bijzondere locatie? Bekijk dan de zakelijke website van Fletcher Boutique Hotel Duinoord. 

Pand van Fletcher Boutique Hotel Duinoord

De Drentsche Aa als zakelijke locatie

In het dorpje Zeegse, midden in de Drentsche Aa vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor leuke en inspirerende teambuildingsactiviteiten en het hotel voor zakelijke bijeenkomsten.

Je vindt in het hotel tien multifunctionele vergaderzalen die van alle moderne gemakken zijn voorzien. De zalen beschikken over moderne audiovisuele apparatuur, airconditioning, gratis WiFi en natuurlijk daglicht. De zalen bieden een capaciteit tot 500 personen waardoor het hotel geschikt is voor grote zakelijke bijeenkomsten maar ook voor kleine. In het Live Cooking restaurant geniet je van smaakvolle gerechten die een ware aanvulling zijn op je bijeenkomst.

Voor teambuilding heeft dit hotel ook een aantal leuke activiteiten bedacht zoals een Mini-Bootcamp, heidegolf, klootschieten of per mountainbike het gebied De Drentsche Aa verkennen. Helemaal enthousiast en benieuwd wat er nog meer te doen is? Kijk dan hier voor meer informatie.

Vergaderruimte van Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Het hotel is goed bereikbaar vanaf de snelweg en biedt gratis parkeermogelijkheid met 150 parkeerplaatsen. Overtuigd? Vraag dan op de zakelijke website van Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen een offerte aan. 

Meer vergaderlocaties in Nederland

Wil je ergens anders in Nederland vergaderen? Bekijk dan hier alle zakelijke locaties in heel Nederland van Fletcher Hotels. 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. In ons cookiebeleid lees je precies waar deze cookies voor gebruikt worden. Door op onderstaande button te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals daar omschreven. Je kunt er ook voor kiezen om marketingcookies alle niet noodzakelijke cookies weigeren, en ten alle tijden is het mogelijk om de cookies te verwijderen.

 

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Bekijk cookiebeleid voor meer informatie.

We maken gebruik van noodzakelijke cookies om de de fundamentele functionaliteiten van de website mogelijk te maken, zonder dat hierbij persoonlijke gegevens worden verzameld.

Voorkeurscookies helpen websites bij het onthouden van informatie die van invloed zijn op hoe de website zich gedraagt en eruitziet, zoals uw taalvoorkeur of uw locatie.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over het bezoek aan de website, zoals het aantal bezoekers en de meest bezochte pagina's. Dankzij deze cookies kunnen we onze website beter maken.

Deze cookies zijn nodig om bijvoorbeeld YouTube, facebook en LinkedIn in de website te kunnen integreren. Ook worden deze cookies gebruikt om persoonlijke advertenties te kunnen tonen.