Actievoorwaarden Proefslapers Gezocht! 

1. Algemeen

Door het formulier in te vullen en op het Facebook bericht te reageren met wie je in een nieuw hotel wilt komen slapen maak je kans op een proefslaap arrangement bij één van de volgende Fletcher Hotels:

  • Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe in Putten
  • Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal
  • Fletcher Hotel-Restaurant Emmen in Emmen
  • Fletcher Stadshotel Den Haag in Den Haag
  • Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede in Enschede

Je mag éénmaal deelnemen aan de actie en kenbaar maken naar welk hotel je voorkeur uitgaat. De actie loopt tot en met maandag 30 april 2018. Personen die zich voor een tweede keer aanmelden met hetzelfde e-mailadres zijn uitgesloten van deelname. 

Iedereen die zich aanmeld middels het deelname formulier bevestigd akkoord te gaan met het ontvangen van nieuwsbrieven van Fletcher Hotels. Fletcher Hotels mag hotel gerelateerde nieuwsbrieven sturen aan de personen die mee doen aan de ''Proefslapers Gezocht!'' actie. 

2. Proefslaap arrangement

Kans maken op een proefslaap arragenement kan door het deelname formulier op de ''Proefslapers Gezocht!'' pagina in te vullen. Iedereen mag éénmalig deelnemen aan deze actie en daarbij zijn of haar voorkeur kenbaar maken middels het formulier. Het proefslaap arrangement bestaat uit: 

  • Je kunt een overnachting reserveren op een datum naar keuze, op basis van beschikbaarheid, met een aankomst tot en 31 juli 2018
  • De periode van 10 t/m 12 mei, 19 t/m 20 mei, 2 juni, 8 t/m 9 juni, 27 t/m 30 juni en 20 t/m 22 juli zijn uitgesloten van deze actie (en eventuele dagen waarop het hotel vol zit)
  • De overnachting is op basis van logies en ontbijt
  • Eventuele genuttigde extra’s zijn voor eigen rekening van de gasten (drankjes, diner, fietshuur etc.), evenals de tax and handling fee á €2,00 p.p.p.n.

Aan het einde van de actie wordt er één persoon gekozen die kenbaar heeft gemaakt met wie hij of zij wil blijven slapen in het nieuwe hotel en het deelname formulier heeft ingevuld op de website van Fletcher Hotels. 

3. Facebook

Deze actie is niet in samenwerking met Facebook. Gegevens worden overgedragen aan Fletcher Hotels en niet aan Facebook.

4. Deelname

Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden. De deelnemer verleent toestemming aan Fletcher Hotels om hun namen en/of inzendingen voor promotionele doeleinden in het kader van deze actie te gebruiken en gaat er mee akkoord dat zij worden opgenomen in de nieuwsbrieven database van Fletcher hotels. 

5. Prijs

Fletcher Hotels kiest na 30 april 2018 een winnaar die zich heeft aangemeld via het deelname formulier en die kenbaar heeft gemaakt op Facebook met wie hij of zij wil overnachten in één van de hotels. De winnaar zal bekend gemaakt worden via de algemene Facebookpagina van Fletcher Hotels. Na bekendmaking wordt er met de deelnemer contact opgenomen via het e-mailadres dat is opgegeven op het deelname formulier van de ''Proefslapers Gezocht!'' actie. Bij weigering of andere reden van niet accepteren van de prijs, vervalt deze. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.

6. Aansprakelijkheid

Fletcher Hotels is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de prijswinnaar eventueel moet maken in verband met deelname aan de actie en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.

7. Privacy en algemene bepaling

De gegevens van de deelnemers worden opgeslagen, gebruikt om de prijswinnaar bekend te maken en opgenomen in de nieuwsbrieven database van Fletcher Hotels. De gegevens zullen niet verstrekt worden aan derden.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.