Actievoorwaarden #GenietenbijFletcher

 

1. Algemeen

Door het insturen of delen van jouw foto met #GenietenbijFletcher maken deelnemers iedere maand kans op een High Tea voucher voor 2 personen. De ingezonden foto’s worden in een speciale galerij geplaatst op de actiewebsite.

Meedoen aan de actie kan iedere maand met een nieuwe foto. De actiemaand loopt van de eerste t/m de laatste dag van de maand. Foto’s mogen eenmalig ingestuurd worden. Foto’s die voor de tweede keer worden ingezonden zijn uitgesloten van deelname.

Fletcher Hotels behoudt te allen tijden het recht om foto’s te verwijderen wanneer deze niet binnen de door Fletcher Hotels aan de actie gestelde normen en waarden passen.

2. High Tea

Kans maken op de High Tea voucher kan door in de betreffende maand jouw #GenietenbijFletcher foto te delen via Instagram of Twitter met #GenietenbijFletcher, te plaatsen op de Facebookpagina van Fletcher Hotels of in te sturen via social-media@fletcher.nl.

De mooiste foto’s worden door Fletcher Hotels in de speciale #GenietenbijFletcher galerij geplaatst. Aan het einde van iedere maand selecteert Fletcher Hotels de 4 leukste, origineelste, grappigste inzendingen. Door middel van likes en comments op Facebook en Instagram krijgen volgers een week de mogelijkheid te stemmen op hun favoriet.

3. Facebook en Instagram

Deze actie is niet in samenwerking met Facebook en Instagram. Gegevens worden overgedragen aan Fletcher Hotels en niet aan Facebook of Instagram.

4. Deelname

Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden. De deelnemer verleent toestemming aan Fletcher Hotels om hun namen en/of inzendingen voor promotionele doeleinden in het kader van deze actie te gebruiken en gaat ermee akkoord dat de ingezonden foto in een galerij op de actiewebsite geplaatst wordt. Daarnaast verleent de deelnemer toestemming aan Fletcher Hotels voor het gebruiken van de inzendingen op de websites van Fletcher Hotels.

De deelnemer garandeert de rechthebbende maker van de foto te zijn. Daarnaast verklaard de deelnemer toestemming te hebben van alle personen op de foto om de rechten over het gebruik van de foto aan Fletcher Hotels over te dragen. De deelnemer heeft toestemming van de wetteijke vertegenwoordigers van eventueel afgebeelde minderjarigen op de Foto.

5. Prijs

Fletcher Hotels verloot maandelijks een High Tea voucher voor 2 personen onder alle inschrijvingen van desbetreffende maand. De winnaar zal bekend gemaakt worden via de algemene Facebookpagina van Fletcher Hotels. De prijswinnaar dient binnen 10 dagen na bekendmaking zijn/haar e-mailadres door te geven. Bij weigering of andere reden van niet accepteren van de prijs of niet doorgeven van het e-mailadres binnen de genoemde termijn, vervalt deze. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.

6. Aansprakelijkheid

Fletcher Hotels is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de prijswinnaar eventueel moet maken in verband met deelname aan de actie en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.

7. Privacy en algemene bepaling

De gegevens van de deelnemers worden opgeslagen en gebruikt om de prijswinnaar bekend te maken. Ingezonden foto’s kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden van de actie. De gegevens zullen niet verstrekt worden aan derden.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.